Quins llocs i quins monuments pots visitar a Alcúdia?

 
 
Alcúdia és un dels espais de Mallorca amb una història, una geografia i una dinàmica social més singular. És una ciutat on la història és ben viva: les restes de la ciutat romana de Pol·lèntia, són molt importants, els dos recintes de muralles, un medieval i l'altre renaixentista, fan que Alcúdia sigui especialment atraient pel seu caire històric.Alcúdia fou fundada com a vila pel rei en Jaume II l'any 1325, l'emperador Carles V li va concedir el títol de Ciutat Fidelíssima.  

El terme d'Alcúdia està situat al nord-est de Mallorca formant una península de 60,51 km2 entre dues badies, amb molts de quilòmetres de costa. Aquesta costa en uns llocs està formada per platja arenosa i en altres es converteix en costa esquerpa i fins i tot amb grans penyals.

Pel que fa a la dinàmica social és la que ha permès la infrastructura turística actual, fonamentada en la professionalitat i en la diversitat. A Alcúdia s'ofereix als turistes i visitants una estada amb moltes possibilitats: història, cultura, platja, muntanya, albufera i el toc de diversió que puguin necessitar

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits