COM ARRIBAR A ALCÚDIA

 

El municipi d'Alcúdia està situat a l'extrem nord est de l'illa de Mallorca, amb una extensió de 60,51 km2.  El municipi està constituït per una península entre dues badies: la d'Alcúdia i la de Pollença.


DE L'AEROPORT A ALCÚDIA


1. En Transport Públic:

Es realitza en dues fases. Primer cal agafar el bus públic que va des de l'aeroport al centre de Palma. Després d'uns 20 minuts de trajecte cal davallar a la plaça d'Espanya. Allà mateix, a només 300 metres, hi ha l'estació on podeu agafar el bus que arriba a Alcúdia. Es pot consultar la freqüència i els horaris dels busos en aquesta adreça: www.autocaresmallorca.com


2. En Tàxi o en cotxe de lloguer:


Podeu agafar un dels taxis que hi ha tot just sortint de la terminal.  Allà mateix també hi ha diverses companyies de lloguer de vehicles.

 

EN FERRI, DES DE LES ALTRES ILLES O DES DE LA PENÍNSULA

Si teniu pensat venir a Alcúdia des de fora de les illes amb cotxe o moto, haureu d'agafar un ferri. Aquests tenen connexions diàries que uneixen Mallorca amb ciutats de la península com Barcelona, Dénia o València.

La ruta més utilitzada és la que uneix Palma, a 50 quilòmetres d'Alcúdia, amb aquestes ciutats, encara que en temporada alta d'estiu és possible viatjar directament de Barcelona a Alcúdia i viceversa amb la companyia Balearia.

La durada del trajecte amb ferri és de devers 7 hores. Si el trajecte es realitza en ferri ràpid sol durar unes 3 hores. Els preus solen ser més econòmics que els vols regulars.

D'Alcúdia és possible viatjar a Menorca diàriament, tant a Ciutadella com a Maó. El trajecte sol durar un parell d'hores i és una opció molt bona per acostar-se a conèixer l'illa de més a prop. L'entrada al vell port de Maó és una experiència difícil d'oblidar. A algunes illes menors només és possible accedir-hi per mar. Així passa per visitar llocs com Cabrera o la Dragonera, als quals s'accedeix amb vaixells des del port més proper. Per anar a Eivissa o a Formentera cal agafar el ferri a Palma.

Les companyies que operen amb ferris a les Illes Balears són les següents:

- Autoritat Portuària de Balears
www.portsdebalears.com


- Balearia
www.balearia.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits