SICTED. COMPROMÍS DE QUALITAT TURÍSTICA


 

El Sistema Integral de Qualitat Turística En Destí (d’ara endavant SICTED) és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses i serveis turístics de fins a trenta-cinc oficis diferents, amb l’objectiu de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.

Alcúdia fou un dels tres municipis pioners en implantar aquest sistema de qualitat turística en destinació. Actualment molts d'establiments alcudiencs formen part del SICTED.

  • El SICTED ofereix els següents beneficis per al municipi d'Alcúdia:
  • Establir una estructura de gestió permanent que vetli per l’increment de la competitivitat de les empreses turístiques del destí. 
  • Oferir un nivell de qualitat homogeni en tots els serveis turístics. Incrementar la satisfacció dels turistes i fomentar-ne la fidelització. 
  • Incrementar la implicació i participació dels empresaris en el desenvolupament turístic del destí. Participar juntament amb 191 destins en un projecte a nivell nacional.
  • El SICTED ofereix els següents beneficis pera les empreses/serveis turístics participants: 
  • Millorar la gestió interna, especialment la dels processos relacionats amb la satisfacció del client.   
  • Incrementar la qualificació de l’equip mitjançant el pla formatiu a quatre cicles, que consta de vint-i-quatre mòduls formatius. 
  • Participar en el major projecte de qualitat turística desenvolupat a Espanya, juntament amb prop de 8 mil empreses.
  • Rebre assistència tècnica que ofereix suport pera la millora.
  • Optar al distintiu Compromís de Qualitat Turística. 

    El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establerts a la metodologia i reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix l’empresa davant la competència. El distintiu té una validesa biennal, tot i que està condicionat a una avaluació anual de seguiment. S’han d’aplicar les normes d’identitat visual que estan a disposició dels distingits a la plataforma SICTED.

Per adherir-vos al SICTED contactau amb sicted@iqualtur.com

https://www.calidadendestino.es

 

Nou distintiu “Preparat  Covid” 

 

La Secretaria d'Estat de Turisme i l'Ajuntament d’Alcúdia, a través del projecte SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí), fa costat als establiments turístics participants durant el procés d'adaptació per a la volta a la normalitat després de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

 

Per a això s'han creat les Bones Pràctiques Avançades  SICTED per a la reducció del risc de contagi pel coronavirus SARS-CoV-19 en el sector turístic. Aquestes Bones Pràctiques han estat adaptades de les “Guies per a la reducció del risc de contagi pel coronavirus SARS-CoV-19” en el sector turístic elaborades per la Secretaria d'Estat de Turisme i el Ministeri de Sanitat, en col·laboració amb l'Institut de Qualitat Turística Español (ICTE).

 

D'aquesta manera a aquells establiments o serveis turístics participants en SICTED que superin amb èxit l'avaluació d'aquestes bones pràctiques específiques podran exhibir un distintiu addicional a la marca “Compromís de Qualitat Turística”.

 

Per a més informació dirigir-se a aquest link. En cas de voler adherir-se a aquest projecte o demanar més informació enviïn un mail asicted@iqualtur.com

 

 

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits