Salutació del batle

                                                                    

Com a batle vos don la benvinguda a la plana web de l’Ajuntament d’Alcúdia. Si visiteu aquesta plana és que vos interessa Alcúdia, hi teniu interès en conèixer l’actualitat, les notícies, les novetats i sobretot el que des de l’Administració Pública pugui ajudar a fer una Alcúdia millor.

Des de l’Ajuntament com a servidors públics tenim l’obligació d’estar al costat de la ciutadania i apropar-la al seu Ajuntament, perquè junts puguem fer una ciutat millor. Una bona comunicació entre l’Administració i la ciutadania és fonamental perquè aquest objectiu sigui possible. Internet, xarxes socials són bones eines per fer possible aquesta proximitat.

Durant aquest any que tenim per endavant, i que em sent honorat com alcudienc per ser batle de la meva ciutat, esper i desig que entre  poder ajudar a resoldre els vostres problemes o les inquietuds que pugueu tenir, dins la mida de les possibilitats i capacitats municipals. Venim d’uns anys difícils, la pandèmia ens ha frenat molts de projectes, ens ha alentit molts de somnis i il·lusions i l’administració, som conscient, és més lenta del que desitjaríem.

Hem donat passes per fer realitat l’Administració electrònica. Amb el compromís que assumim quan ens presentam, estic a la vostra disposició, per ajudar i escoltar, i totes les vies són bones. Les portes del meu despatx estan ben obertes.

Intentarem millorar també la plana web, com tots els canals de comunicació municipals, sempre amb el compromís i la voluntat de fer més fàcil la vida als nostres ciutadans i ciutadanes.

Cada dia és un dia nou amb esperança i il·lusió de treballar junts per Alcúdia, per la nostra vida a la nostra ciutat i per a totes les persones que ens visiten  i tenen oportunitat de conèixer tot el valor que té el municipi, platges, paisatges, història, arquitectura. També a aquesta web hi troben una aproximació a com és la ciutat. Després la trepitjaran i segurament s’enamoraran, com nosaltres, d’un dels pobles més bells de la Mediterrània.

 

 

Domingo Bonnnín Daniel

Batle d’Alcúdia
Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits