Salutació de la batlessa

       

Som na Fina Linares Capó, batlessa d’Alcúdia. Vos don la benvinguda des de la plana web de l’Ajuntament d’Alcúdia. Si llegiu aquests línies és que voleu prendre contacte amb Alcúdia. voleu conèixer el nostre municipi, necessiteu un servei, un tràmit o simplement saber què passa Alcúdia, i el que des de l’Administració Pública, vos podem oferir. ja que l’objectiu principal és estar al vostre servei.

 

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia, les persones que hem estat triades a les urnes per representar el nostre municipi, hem d’estar al servei de la nostra ciutadania i la plana web és el canal oficial per fer-ho.  La nostra raó de ser, com a representants del poble, és estar al vostre servei.

Apropar l’administració a la ciutadania, fer-la efectiva, àgil, atractiva i senzilla per a totes les persones ha de ser el nostre objectiu i a través d’aquesta plana iniciarem els canvis necessaris per fer-ho possible.

Internet, la plana web, les xarxes socials, la ràdio municipal, els cartells editats, els programes publicats són la suma de Canals de comunicació posibles cap a les persones. 

I les portes de l’ajuntament estan igualment obertes per a qualsevol dubte, queixa, preocupació que qualsevol persona vulgui manifestar. Les portes de l’Ajuntament estan obertes físicament i virtualment, no ho dubteu.

Estam al segle XXI i com a batlessa em compromet a millorar aquest portal cap a la ciutadania i fer realitat l’Administració electrònica, amb modernitat i transparència.  Alcúdia ha de ser capdavantera en qualsevol sistema de comunicació amb els seus conciutadans i conciutadanes, totes i tots. I durant aquests quatre anys estaré a la vostra disposició, sigui a l’ajuntament, sigui al carrer, sigui per telèfon. Internet és important, però el contacte amb vosaltres és essencial.

Les persones que ens presentam per treballar pel municipi, tenim la voluntat d’escoltar i les ganes de treballar per fer una Alcúdia millor, acollidora, respectuosa, neta, alegre, culta, lliure.

Com a batlessa no puc deixar de tenir il·lusió perquè el canvi es noti a la ciutat i ens puguem sentir orgullosos del nostre patrimoni, la nostra història, el nostre paisatge, la nostra forma de ser i poder-ho transmetre a qui tria Alcúdia per visitar o per viure, un indret únic al món.

 

Josefina Linares Capó

Batlessa d’Alcúdia.

                                                             

 
Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits