Bany accessible a la platja d'Alcúdia


A la platja de d’Alcúdia s'ha creat una zona totalment autònoma en el sector pròxim al mòdul de socorrisme, perquè les persones amb discapacitats físiques puguin accedir des del carrer a la zona de bany i gaudir de serveis adaptats gairebé sense requerir ajuda externa.

 

Certificació d'Accessibilitat Universal segons la norma UNE 170001:1 i 170001:2

 

L'itinerari accessible des del Carrer Saturn disposa de tres places d'aparcaments adaptats més pròxims a l'accés de la platja, rampes en les voreres i itinerari de paviment podo tàctil per a persones amb discapacitat visual fins al passeig de la platja. Queden connectats amb passarel·les des del passeig de la platja: el bany adaptat, el mòdul de salvament, la zona d'ombra, la zona de grues de transferència, una nova zona accessible per a hamaques, i la zona de bany. Aquesta última ha estat dotada amb uns metres de passarel·la fins a la zona de plenamar.

 

SERVEIS

Els serveis que es poden trobar en aquest punt accessible i sol·licitar en el mòdul de salvament són: Bany adaptat; grues per transferència; cadires amfíbies per a adults i nens; crosses amfíbies; servei d'hamaques accessible; servei de bany assistit; i un panell informatiu amb l'itinerari en format visual i en Braille per a invidents.

 

-Es pot reservar per a sol·licitar informació d'horaris, disponibilitat cadires i crosses amfíbies i estat de l'aforament de la zona d'ombra directament en el mòdul de salvament o bé trucant al telèfon 971892777. Horaris: de 10.30 a 17.30 en els mesos de maig, juny, setembre i octubre i de 10.30 a 19.00 en els mesos de juliol i agost.

 

-Els elements per al bany assistit (tendal de la zona d'ombra, elements addicionals de les grues de transferència, les cadires amfíbies i les crosses), es posaran a disposició en cas que siguin sol·licitats.

 

-Per a gaudir del bany assistit: Disponibilitat de dues grues per a ajudar a realitzar transferències a persones amb mobilitat reduïda de la seva cadira a la cadira amfíbia, així, no és necessari dependre del servei d'assistència, sinó que els usuaris poden amb ajuda dels seus familiars, triar quan donar-se un bany utilitzant aquestes grues quan ho desitgin.

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits