La Reserva Natural de l'Albufereta

Fer aquesta passejada vol dir poder veure la zona humida de l'Albufereta, juntament amb un paisatge que barreja els horts amb les terres de secà, tot plegat sense deixar de veure la Badia Petita o de Pollença, Es recomana que la visita es faci amb bicicleta.

 

Hem de sortir d'Alcúdia per la carretera que va a Palma, per l'avinguda d'Inca; on 20 metres més endavant de la rotonda, a la dreta , surt un camí asfaltat, el camí dels Braçals. Hem de seguir aquest camí 5 o 6 Km sense fer cas dels camins laterals que surten. Passam un primer torrent. Continuam pel camí asfaltat. Durant bona part del camí hem anat paral·lels a la costa, i al final el camí s'allunyarà per devora un torrent més gros. Ja no deixam el torrent fins que al final el travessam al mateix moment que sortim a la carretera que va de Pollença a Alcúdia per la costa . Prenem cap a la dreta i ens acostarem a la mar.


 

Després d'haver fet uns 3 Km arribarem a la carretera Alcúdia-Port de Pollença que va ran la mar. Agafam cap a la dreta i tornarem a Alcúdia. Ara tenim l'Albufereta a la dreta. A partir d'aquí ja no ens podem perdre perquè no hem de deixar la carretera fins a Alcúdia. Teniu esment del trànsit en aquesta part del recorregut. A la Marina la carretera torna a deixar la mar i s'endinsa dins terra. Poc després arribarem a Alcúdia.


Desenvolupat per 3digits