Visita d'experts a la ciutat de Pollentia

/Pollentia/ca/documentos/imatges_noticies/pollentia-m.jpg

Visita al jaciment de Pollentia d'experts de la Universitat de Newcastle.

Treballen sobre la Devastació i translocacions: el patrimoni després de destruccions deliberades

 

Experts de la University of Newcastle al Regne Unit, liderats pel Prof. Sam Turner, es reuneixen a la seu del Consorci de la ciutat romana de Pol·lèntia i casa d'excavacions per discutir sobre el patrimoni arqueològic després d'alguna destrucció deliberada. Com es refan els assentaments i els paisatges després d'una destrucció?

 

Especialistes de la Universitat de Newcastle, Heidelberg, VU Amsterdam, Barcelona i la BMW Foundation es reuneixen per tractar des d'un punt de vista teòric i pràctic sobre la devastació i la recuperació posterior d'assentaments i paisatges.

El programa inclou una visita guiada a la ciutat romana de Pollentia, que va ser devastada per un gran incendi a finals del segle III dC, però que es va recuperar i va continuar habitada durant els períodes vàndal, bizantí i islàmic.

 

La regidora de Patrimoni, Marga Ferriol, acompanyada pels arqueòlegs Miquel Àngel Cau i Catalina Mas, codirectors de les excavacions de la ciutat romana de Pollentia, els han acompanyat avui al matí durant la visita al jaciment de Pol·lèntia.

2 d'abril de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits