Unió Esportiva Alcúdia (1922-2022) 100 anys fent història.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Futbol-m.jpg

Enguany se celebra el centenari de la UE Alcúdia.

Celebrada a l'Auditori d'Alcúdia la gala institucional de celebració del centenari de la Unió Esportiva Alcúdia. Un acte molt emotiu, que ha volgut començar fent un minut de silenci en memòria dels socis i membres del Club que ja no estan en nosaltres.

La gala ha comptat amb la presència d'historiadors i persones vinculades a la U.E. Alcúdia qui han recordat els episodis més entranyables del Club. Seguidament, els qui han estat capitans de la U.E. Alcúdia han dirigit unes paraules a tots els assistents.

A la gala s'ha presentat el nou escut del Club i l'himne renovat. La U.E. Alcúdia ha fet entrega del carnet nº 1 a Toni Fuster “Paiai”, l'aficionat que mai s'ha perdut un partit de la U.E. Alcúdia. Finalment, el Club ha agraït la col·laboració de tots els espònsors que durant anys han donat suport a l'equip.

Juaquín Cantalapiedra, regidor d'esport de l'Ajuntament d'Alcúdia, visiblement emocionat (cal recordar que Juaquín va jugar 25 anys a La U. E. Alcúdia) s'ha dirigit als assistents recordant que avui és un gran dia per la U.E. Alcúdia, però també ho és per tot Alcúdia. 

Pep Sansó, representant de la Federació Balear de Futbol també ha estat present a la gala. Ha felicitat el Club i els hi ha desitjat poder complir 100 anys més.

 

Carles Gonyalons, director general d'esport també ha donat l'enhorabona a l'entitat, assenyalant que els clubs són punts de trobada i de sentiments.


L'acte també ha comptat amb la presència de Maria Antònia Garcías, consellera de Territori de Consell Insular de Mallorca, qui ha destacat el mèrit dels nins i dels pares, els quals, tots junts, han fet gran aquest club.

Per acabar la gala, el Batle d'Alcúdia, Domingo Bonnín, ha donat l'enhorabona a tota la U.E. Alcúdia i a tots els seus membres, que durant 100 anys han engrandit la història del Club i la història d'Alcúdia, duent el nom de la nostra ciutat arreu de Mallorca. El batle, més enllà de la part esportiva, també ha volgut destacar la part humana i social de la U.E. Alcúdia.
Finalment, el batle, en representació de l’Ajuntament d’Alcúdia, ha fet entrega d’una escultura al Club, en reconeixement als 100 anys d’història

 

 

2 d'agost de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits