Soib Reactiva 2021

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/SOIB.jpg

L'ajuntament d'Alcúdia ha contractat 38 persones a través del programa "Soib Reactiva 2021"

L’Ajuntament d’Alcúdia ha donat la benvinguda a les 38 persones contractades dins del “SOIB REACTIVA 2021”. A través del programa del SOIB en total a Alcúdia, s’ha procedit a contractar a aquestes 38 persones desocupades, per un període de 6 mesos.  El programa Soib Reativa 2021 permet realitzar aquestes contractacions a Alcúdia, i suposa una nova inversió al municipi.

Les tasques d’aquestes persones es desenvolupen a tres àmbits: manteniment i reparació de la via pública i dels edificis municipals; jardineria als espais públics; i tasques administratives. Les diferents tasques es duran a terme amb equips/brigades d’oficials més peons.

El programa va destinat a totes les franges d’edat demandats de feina: per a joves menors de 30 anys desocupats; per a persones desocupades de 30 anys o més de llarga durada, i per persones desocupades de 30 anys o més no aturats de llarga durada.

A través del SOIB s’han fet de les pertinents baremacions, com a responsables de la selecció de personal, atenent els perfils que es demanen al projecte de l’Ajuntament d’Alcúdia.

El regidor de serveis i manteniment Martí Garcias ha donat  la benvinguda a les persones assistents, els ha recordat que “ens representen a tots”, i que tot el que facin serà el que veuran els ciutadans i aquesta imatge és molt important. Ha recordat que els responsables tant els tècnics com els polítics estaran al seu servei per les necessitats que tenguin, per ajudar-los. També ha recordat que el programa està sota un protocol exhaustiu del seguiment de les tasques dels 14 equips creats per a dur a terme les tasques assignades.

Per la seva banda, el president d’EMSA, el tinent de batle Domingo Bonnín, igualment els ha donat la benvinguda, ha expressat la seva gratitud i que és una oportunitat donada la situació a nivell laboral i també suposa la possibilitat per l’ajuntament de poder tenir personal contractat,  gràcies a la subvenció del SOIB. També els ha recordat que  representen l’Ajuntament i que tenen tècnics i responsables polítics a la seva disposició.

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, per finalitzar el torn de paraula, igualment els ha donat la benvinguda i les gràcies a les persones que a través del SOIB s’han pogut contractar. Ha recordat als assistents que suposa una oportunitat per ells i per a l’ajuntament, poder dur a terme les tasques laborals de manteniment al municipi, a més els ha expressat que l’important és que estiguin contents amb la feina que fan, ja que a més són la imatge de l’Ajuntament. La batlessa ha posat èmfasi que la seva tasca és molt important i que  des de l’ajuntament  faran tot el possible per donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

Tant la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa com el tinent de batle Domingo Bonnín, com el regidor Martí Garcias estaven acompanyats de regidores i regidors del consistori alcudienc, a més dels tècnics municipals que han de coordinar les tasques.

Després ja amb els diversos grups de treball i els seus coordinadors, els tècnics municipals, s’han posat en marxa amb les tasques que es duran a terme durant els 6 mesos de contracte

El programa SOIB REACTIVA 2021 és un programa promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial.

17 de novembre de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits