SOIB Reactiva 2021.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/SOIB-M.jpg

Acte de cloenda a Alcúdia dels participants del programa SOIB Reactiva 2021

L’Ajuntament d’Alcúdia ha duit a terme, aquest divendres dia 13 de maig a l’edifici de Can Ramis, l’acte de comiat dels participants del programa “SOIB REACTIVA 2021”.

A l’acte de cloenda hi han assistit les persones que finalitzen la seva tasca evers del projecte SOIB REACTIVA 2021 al municipi d’Alcúdia.

A través del programa del SOIB en total a Alcúdia s’ha procedit a contractar a 38 persones desocupades per un període de 6 mesos. Les tasques d’aquestes persones s’han desenvolupat en tres àmbits: manteniment i reparació de la via pública i dels edificis municipal, jardineria als espais públics i tasques administratives.

A l’acte s’ha comptat amb la presència dels responsables de l’Ajuntament d’Alcúdia, tant  de la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el tinent de batle i responsable d’EMSA Domingo Bonnín i el tinent de batle i responsable de manteniment Martí Garcias.  També hi han assistit altres membres, regidores i regidors del consistori alcudienc.

La batlessa ha expressat que tal i com es va dir fa sis mesos “feis feina pel poble i perquè el poble ho noti i jo crec que s’ha notat i molt”. La batlessa també ha dit que s’han complert amb els objectius, enyoraran a les persones que han fet feina i que des de l’ajuntament s’espera que es puguin activar altres convocatòries en el futur.

El regidor responsable d’EMSA el tinent de batle Domingo Bonnín ha posat de manifest l’agraïment cap a les persones participants al programa per la feina feta i “que deixareu un forat” perquè la presència d’aquestes persones s’ha notat al municipi.

A la seva intervenció, el regidor responsable de manteniment el tinent de batle Martí Garcias, ha explicat que han fet feina amb harmonia, han format equip, s’han ajudat i “que vos enyorarem” des de l’Ajuntament i “ha estat un honor” contar amb aquest equip humà, ja que han sumat pel poble, esperant poder tenir altres convocatòries.

El programa SOIB REACTIVA 2021 és un programa promogut pel SOIB i cofinançat pel FSE i la Conferència Sectorial.

17 de maig de 2022

Documents i enllaços

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat /RAT

Desenvolupat per 3digits