Resum de sessió plenària

Plenari extraordinari i urgent de dia 14 de maig de 2021

 

  1. Ratificació caràcter urgent de la convocatòria.

La batlessa ha explicat la urgència i necessitat reiterades per als membres del consistori i per això el plenari extraordinari i urgent per així poder signar els convenis i poder ajudar als sectors econòmics. S’ha aprovat la urgència per unanimitat.

Per altra banda, la batlessa Bàrbara Rebassa ha informat que ahir arribaren les credencials del nou regidor del grup municipal Podemos, José Manuel Aranda, el qual al plenari ha pres possessió com a nou regidor i així ha pogut participar del transcurs de la sessió plenària extraordinària i urgent. Després de les explicacions de la batlessa, els regidors i regidores per unanimitat han aprovat incloure el punt a l’ordre del dia i Jose Manuel Aranda ha pres possessió del seu càrrec i ha participat al plenari com a nou regidor.

  1. Prèvia ratificació de la inclusió del present punt a l’ordre del dia, examen i aprovació proposta d’acord sobre sobre l’aprovació  del conveni de col·laboració entre l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Alcúdia per concedir ajudes adreçades a pal·liar de la COVID 19 en els sectors econòmics.

S’ha ratificat per unanimitat la inclusió del punt a l’ordre del dia.

I el punt ha quedat aprovat per unanimitat.

 

  1. Prèvia ratificació de la inclusió del present punt a l’ordre del dia, examen i aprovació proposta d’acord sobre l’aprovació del conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Mallorca i l’ajuntament d’Alcúdia per a la gestió de la concessió de les ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 en els sectors econòmics del municipi d’Alcúdia.

S’ha ratificat la inclusió del punt a l’ordre del dia per unanimitat.

El punt ha quedat aprovat per unanimitat.

 

17 de maig de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits