Restauració de la torre del rellotge de l'ajuntament

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/torre-m.jpg

S'iniciaran les obres de conservació i restauració de la torre del rellotge de l'ajuntament a finals del mes d'octubre.

Alcúdia iniciarà les obres de conservació i restauració de la Torre del Rellotge de l’Ajuntament.  Aquesta actuació permetrà la retirar del bastiment que cobreix la façana de l’edifici des de 2021. L’ajuntament d’Alcúdia iniciarà a finals d’octubre les obres de conservació i restauració de la Torre del Rellotge de l’Ajuntament d’Alcúdia.

La restauració completa de la Torre del Rellotge de l’Ajuntament tendrà un cost total de 169.287,92€, IVA inclòs.

Les obres contemplen la restauració estètica de la façana i la consolidació dels elements arquitectònics, així com la implementació de mesures de seguretat per preservar la torre del rellotge, per la qual cosa aquest projecte  no només tornarà la Torre el seu esplendor original, sinó que també assegurarà la seva int3egritat estructural.

De fet, la façana de l’Ajuntament està ocupada pels bastiments de de juny de 2021, degut a la necessitat de garantir la seguretat dels ciutadans i treballadors municipals.

La preocupació per possibles desprendiments va motivar aquesta mesura de precaució que ha costat durant aquest període un total de 18.320 €. Aquesta iniciativa constata el compromís de l’Ajuntament d’Alcúdia per la preservació del patrimoni històric i cultural del municipi.

24 d'agost de 2023

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits