Renovades les banderes ecoplayas a les platges d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Bandera-Ecoplayas-m.jpg

Alcúdia ha vist renovades les banderes ecoplayas a la platja d’Alcúdia, la Platja d’Alcanada, s’Illot i la Platja de Sant Pere, que anualment atorga ATEGRUS, que anualment atorga ATEGRUS.

ATEGRUS (Asociación Técnica para la Gestión de Residuos, Aseo Urbano y Medioambiente) és una associació nacional con seu en Bilbao, que organitza nombrosos esdeveniments relacionats amb la protecció del medi ambient. Concretament, las banderes “ECOPLAYAS” s’atorguen durant el Congrés anual del mateix nom, amb la finalitat d’oferir una visió tècnica global i actualitzada de tots els aspectes relacionats amb la gestió de les platges.

Aquest dimarts 20 d’abril ATEGRUS ha fet públic aquesta renovació de les banderes “Ecoplayas”, un guardó que té en compte la gestió mediambiental i de sostenibilitat a les platges d’Alcúdia.

Així s’ha remès  a l’àrea de medi ambient, a EMSA de l’Ajuntament d’Alcúdia,  l’acta amb els guardonats de la XIV edició dels Premis Banderes ECOPLAYAS 2021. El municipi d’Alcúdia compta amb quatre platges guardonades amb la Bandera “Ecoplayas” des dels anys:

-Platja d’Alcúdia: 2014

-Platja d’Alcanada: 2015

-Platja de S’Illot: 2016

-Platja de St. Pere: 2017

Des d’ATEGRUS a més de remetre l’enhorabona a totes les platges premiades, també han traslladat a l’Ajuntament d’Alcúdia el desig que continuïn treballant en bé de la qualitat des del punt de vista ambiental, turístic i sostenibles de les platges, sobretot, també subratllant,  que aquesta tasca adquireix encara més valor en aquests temps de crisi a causa de la covid 19, que ha posat en valor treballs essencials i la seva bona gestió.

22 d'abril de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits