Presentat el 22è festival Alcúdia Jazz

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/jazz-m.jpg

Tot el mes de setembre passaran per l’Auditori d’Alcúdia artistes com la cantant i actriu Queralt Albinyana Trio, Marco Mezquida trio, Cascai Teatre i Ramon Farran

L’Auditori d’Alcúdia ha acollit a la presentació del XXII Festival Alcúdia jazz, organitzat per l’Ajuntament d’Alcúdia a través de l’àrea de cultura i que s’inicia aquest proper dissabte.

Hi ha assistit el batle d’Alcúdia Domingo Bonnín, com la regidora responsable de cultura  Antònia Cànaves, així com la tècnica Carme Suárez, a més d’altres membres de la corporació municipal.

El Festival d’enguany combina diferents estils, formats i llenguatge del Jazz de les Illes Balears i Catalunya.

 

Sobre aquesta 22ena edició del Festival Alcúdia jazz la regidora de cultura Antònia Cànaves ha assenyalat precisament de les diverses  “varietats musicals  de blues I de jazz, en format trio, ha destacat també la presència del veterà Ramon Farran el representant mallorquí. També s’ha referit que el cicle Alcúdia jazz enguany té una part teatral amb música i ball, a través de Cascai Teatre, que fa il.lusió des de l’Auditori d’Alcúdia.

 

 

La tècnica de cultura Carme Suárez ha parlat de cadascuna de les 4 actuacions i de la important trajectòria musical i professional de tots ells. Ha definit el Festival com “Eclèctic”, combinant diferents estils, formats i llenguatges.

També Carme Suárez ha expressat que sobre cadascuna de les actuacions, el blues amb  Queralt Albinyana, jove actriu i cantant però amb una carrera molt intensa. El pianista Marco Pezquida, amb la fusió de molts estils musicals i ampla currículum amb concerts per a tot el món, i mestre de la improvisació.

Cascai Teatre és una dels formats i novetat al Festival Alcúdia jazz,  format de teatre, música i ball que  va néixer al Festival Temporada Alta de Girona, amb 9 músics, dos actors viatge musical a través de la història del jazz.i que compta amb el patrocini  de l’Institut Ramon Llull.

La tècnica de cultura ha destacat també la presència de Ramon Farran amb 65 anys d experiència. Persona  molt inquieta, amb una trajectòria impressionant, i sempre treballant l’experimentació musical.

 

El batle d’Alcúdia Domingo Bonnín ha expressat que aquest Festival, amb 22 anys de trajectòria està més que consolidat. Ha recordat que el festival  va arrancar a 2001, amb una mateixa línia  amb uns seguidors molt específics, blues, jazz amb totes les seves variants. I ara s’ofereix un festival amb moltes modalitats, intentant ser capdavanters. També el batle ha donat les gràcies a la regidoria de cultura i a l’Auditori en l’organització del Festival.

 

 

El Festival s’inicia dia 3 de setembre amb Queralt Albinyana Trio, actriu i cantant amb el seu trio, amb una xerrada-concert amb el títol “El blues d’Elles”.

 

Dissabte 3 de setembre

Queralt Albinyana Trio, presenta El blues d’Elles

Xerrada – concert

Hora: 21,00 hores

Queralt Albinyana actriu i també cantant, amb més de 20 anys d’experiència en tot tipus d’escenaris i públic.

Queralt Albinyana Blues trio ens oferiran un repertori de temes molt variat que abasta des del temps de les “dames del Blues” dels anys 20 fins a l’actualitat. Amb un toc personal, amb tot el respecte i afecte.

Preu: 6€ anticipada i 8 € a taquilla

 

Dissabte 10 de setembre

Marco Mezquida Trio , presenta Letter to Milos.

Hora: 21,00 hores

Una carta d’amor al seu fill el primer any de vida i un testimoni sincer de la seva identitat artística

Letter to Milos reuneix novament l'original trio amb què Marco enregistrés Ravel's dreams (2017) i Talismán (2019): Aleix Tobias en percussió i Martín Meléndez al violoncel.

Preu: 16€ anticipada i 18 a taquilla

 

Dissabte 17 de setembre

Cascai Teatre i Girona Jazz Project amb la col.laboració del Festival Temporada Alta de Girona presenten “Els colors de Duke Ellington”.

Concert patrocinat per l’Institut Ramon Llull

Hora: 21,00 hores

Cascai Teatre i Girona Jazz Project presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics.

Preu: 16€ anticipada i 18a taquilla

 

Dissabte, dia 24 de setembre

Ramon Farran, Jazzman piano i electrònica presenta Electrolive

Aquest apassionant projecte electrònic en directe és una combinació, de vegades experimental, de música electrònica contemporània original preenregistrada amb jazz en directe i percussions improvisades.

Hora: 21,00 hores

Preu: 10€ anticipada i 12 a taquilla

 

ABONAMENTS 4 CONCERTS ALCUDIA JAZZ 2022 :  42 € Informació i venda d’entrades: www.auditorialcudia.net Més informació: 971897185

 

31 d'agost de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat /RAT

Desenvolupat per 3digits