Nova contracta de recollida de fems

La junta de govern local de l’Ajuntament ha aprovat els plecs per a la nova contracta de recollida de fems i neteja viària d’Alcúdia.

La junta de govern local de l’Ajuntament d’Alcúdia ha duit a aprovació els plecs per la nova contracta de recollida de fems i neteja viària que prèviament ha passat per la comissió informativa avui matí, on s’ha donat compte de les característiques de la nova contracta.

Es donarà un impuls prou important a la recollida de fems del municipi i al reciclatge, quan a l’augment dels percentatges del que es recicla actualment. Així es pensa donar una passa important molt forta amb la incorporació de nous sistemes de recollida i el que es més important és la incorporació de la recollida de matèria orgànica.

En total són tres lots:

Neteja viària

Recollida de fems

Gestió del punt verd.

4.600.000 euros anuals de cost de sortida durada del contracta de 6 anys, representa una despesa total d’uns 27 milions d’euros.

El Batle d’Alcúdia Domingo Bonnín ha posat de manifest la “gran millora per al municipi, ja que és molt important la implementació de la recollida orgànica, porta a porta a segons quines zones del municipi. Molt important la recollida porta a porta no nomes a la planta hotelera que ja es venia fent,  sinó també als grans consumidors del municipi(supermercats, restaurants, botigues grans etc)”.

Un dels aspectes més rellevants que ha expressat el batle d’Alcúdia és que als plecs queda reflectit “una gran millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores de la futura empresa adjudicatària”.

També considera que així  “es retirarà  fems del carrer, es recollirà en el lloc on es produeix i s’evitarà anades i vingudes de bosses i carros de fems per dur-los a les diferents àrees d’aportació.”

La Junta de govern local ha aprovat per unanimitat el plec. I ara el procés seguirà el seu curs, amb la seva publicació  a la plataforma de contractació. I una vegada publicat a la plataforma de contractació començarà el termini de 31 dies d’exposició  per a la presentació de propostes. De no a haver-hi al·legacions  se podran obrir les pliques de cara a l’adjudicació de la nova contracta.

16 de novembre de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits