Nova campanya de cupons de consum 2021

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/CUPONS-M.jpg

L’ajuntament d’Alcúdia iniciarà una nova campanya de cupons de consum amb una dotació inicial de 100.000 € A més dels comerços la campanya s’amplia a bars, cafeteries i restaurants

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia, una vegada se varen aprovar en el darrer plenari les bases iniciarà pròximament una nova companya de cupons de consum, amb una dotació inicial de 100.000 euros i a més s’amplia no tan sols als Comerços, si no també restaurants, bars i cafeteries. Així  s’amplia el ventall dels sectors comercials als quals es vol arriba.

A més s’incrementa la quantia destinada a aquests cupons de consum. A 2020 es va fer una primera campanya de cupons amb una dotació econòmica de  20.000 euros, ara agumenta fins  a 100.000 inicials de la campanya, i s’anirà incrementant en funció de la demanda perquè puguin beneficiar al màxim de persones i perfils possibles. Així, en total s’ofertaran 10.000 cupons de vint euros, destinats a ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia, majors de 16 anys,  i que puguin ser usats als  establiments que s’adhereixin

Se farà a través d’una plana web que els ciutadans es podran inscriure. Molt senzilla es posarà a disposició la plana web i els ciutadans es podran inscriure i podran esc collir a on volen consumir els seus dos cupons: Cada persona tindrà un màxim de dos cupons- un per comerç i un de vint euros per establiments del sector de la restauració. En total 40 euros, Exclusivament tancat als ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia.

 

Pròximament una vegada estigui aprovat  definitivament els pressuposts 2021  i es disposi del crèdit necessari és traurà la convocatòria, els comerços, bars i restaurants es podran adherir. Anirà seguida d’una forta campanya de publicitat, perquè abril-maig pugui estar en marxa la campanya de cupons del consum amb totes les garanties i mecanismes possibles.

Des de l’ajuntament, una vegada aprovades les bases ja sen fa difusió, a l’abast de les associacions del municipi,  perquè el màxim de gent en pugui ser beneficiat i pugui tenir coneixement de les bases i que la campanya funcioni tal i com va funcionar el 2020.

 

Així des de l’Ajuntament es pretén reactivar l’economia local, potenciar les compres al comerç local i consum als establiments del municipi als bars, cafeteries i restaurants, ja que han patit aquestes restriccions des de desembre i que encara que ara hi hagi una certa flexibilització, l’activitat és molt menor del que tindrien un any normal. Segons expressa el regidor de comerç i promoció econòmica Gabriel de Hevia es tracta de “generar un nivell de consum per intentar ajudar a pal·liar els efectes d’aquesta pandèmia de la covid-19”.

16 d'abril de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits