Nota de Premsa

L'ajuntament manifesta el seu total rebuig i indignació al projecte presentat per "Barcarés Beach Club" de la platja del Corral den Bennàssar

Donades les noticies que han aparegudes avui dijous, l’Ajuntament d’Alcúdia manifesta el seu total rebuig i indignació al projecte bàsic per a la sol·licitud de concessió administrativa d’un bar-restaurant i elements desmuntables per part del “Barcarès Beach Club” a la  platja del Corral den Bennàssar.

L’Ajuntament d’Alcúdia farà les passes pertinents per evitar a tota costa que aquest projecte segueixi endavant. Demà, l’Ajuntament mantindrà una reunió amb veïnats de la zona per a escoltar les seves reivindicacions i transmetre’ls el rebuig de l’Ajuntament d’Alcúdia davant l’esmentat projecte.

La batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, ha expressat que: “lluitarem amb tots els veïnats i tots els recursos legals possibles per a evitar aquest projecte, al qual ens oposem rotundament, ja que xoca frontalment amb els valors d’aquest indret natural del nostre municipi”

Des de l’Ajuntament s’està treballant de forma activa per a mantenir reunions amb les administracions públiques corresponents. En paraules de la batlessa Bàrbara Rebassa: “hem demanat una reunió urgent amb representants del Ministeri de Transició Ecològica a Madrid per tal de mostrar el nostre rebuig, així com la recerca de fórmules que permetin revertir aquesta situació que considerem molt greu per al nostre patrimoni natural”.

 

Servei de Premsa- Ajuntament d’Alcúdia

9 d'octubre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits