Millores a les freqüències de bus d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/bus-m.jpg

Reunió a la sala de Plens de l'Ajuntament d'Alcúdia, de l'equip de govern amb El director general de Mobilitat, Jaume Mateu, i el gerent del Consorci de Transports de Mallorca (CTM), Maarten Van Bemmelen.

Mateu i Van Bemmelen han explicat als assistents que durant el mes de juny, les línies de bus d'Alcúdia han tingut 400.000 usuaris, una xifra a la qual mai si havia arribat.

Aquest increment, que ha ocasionat queixes d'usuaris, i que l'Ajuntament d'Alcúdia ha remès en reiterades ocasions, ha fet que la Direcció General i al Consorci de Transports millori les freqüències del transport públic.

Aquestes són algunes de les mesures preses:

La línia 302 incrementa un 20% les freqüències entre setmana. En cas de passar el bus cada hora, ara passarà cada 30 minuts. S'incrementa també un 50% el caps de setmanes.

La línia 315 que no feia aturada a Inca, ara si en farà i ajudarà a descongestionar la línia 302.

El bus aerotib que du els passatgers a l'aeroport, de tornada no aturava a Inca i ara si ho farà, ja que s'ha detectat un gran increment Inca – Alcúdia.

La línia que ve de Can Picafort també es reforça amb freqüències cada 15 minuts.

També s'incrementa la que connecta amb Port de Pollença.

Totes aquestes millores començaran el proper dilluns.

Per altra banda, hi ha el compromís de millorar les aturades a Ses Forques i Alcanada.

Finalment, s'ha anunciat un bus especial pel Festival de Canetrock, amb bus llançadora que connectarà el tren de sa Pobla amb el Festival. Els horaris de connexió ja estan penjats a la web del Consorci. www.tib.org

 

20 de juliol de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits