L'Ajuntament d'Alcúdia present a FITUR, Madrid.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/logo_color_fitur.jpg

Al marc de la Fira turística de Madrid, Alcúdia presenta la renovació del conveni per 4 anys més per a l’esdeveniment turístico-esportiu IRONMAN 70.3 ALCÚDIA MALLORCA

Demà dimecres 24 de gener arranca la FITUR  a Madrid,  amb assistència tant de la batlessa Fina Linares com del regidor de turisme Joan Mateu Gual, en representació de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Al si de la Fitur a Madrid, a més s’ha de dur a terme la signatura del conveni amb Ironman que garanteix la celebració del 70.3 pels propers 4 anys. Aquest acte tindrà lloc demà dimecres 24 a les 14 hores amb la presència de la Batlessa d’Alcúdia Fina Linares amb Agustí Pérez Director general IRONMAN Espanya, Portugal i Itàlia.

L’ajuntament d’Alcúdia a FITUR a Madrid  és un dels co-expositors dins l’stand de les Illes Balears juntament amb els municipis de Pollença, Santanyí, Ses Salines, Calvià, Manacor, Andratx, Llucmajor,  Capdepera, Son Servera i Sant Llorenç.

Punt de trobada: Àgora Estand Illes Balears 7B08. 14h.

IFEMA. FITUR MADRID 24 de gener de 2024.

 

Tant la batlessa d’Alcúdia Fina Linares com el regidor de turisme Joan Mateu Gual assisteixen avui a la jornada del dotzè fòrum exceltur que té com a objectiu, aquest 2024, reflexionar sobre el turisme que es vol, com procurar la major sostenibilitat social, que dugui la millor empatia ciutadana pel turisme/turista, tenint en compte el paper clau en l’economia i l’ocupació.

24 de gener de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits