L'Ajuntament d'Alcùdia i ACASA cerquen fugues d'aigua

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/ACASA_m.jpg

Redueixen en un 7% les pèrdues d'aigua en el centre històri d'Alcúdia

L’Ajuntament d’Alcúdia i ACASA, companyia encarregada del servei municipal d’aigües del municipi, segueixen avançant en el seu propòsit de millora constant de l’eficiència, en aquesta ocasió amb un projecte de renovació de xarxa en el centre històric que s’emmarca a la campanya de recerca de fugues que consistori i companyia duen a terme per donar compliment els objectius de rendiment hidràulic que marca el pla hidrològic de les Illes Balears.

La campanya va localitzar un total de cinc avaries a la zona, una d’elles sobre una tubería DN150 que ha suposat la renovació íntegra d’un total de 138 metres augmentant el diàmetre de la tuberia a 125 mm per a millorar els problemes de pressió i renovant un total de 17 acometides i 7 vàlvules. A més, és important destacar que la reparació de la fuga detectada en el carrer el Camí de Ronda ha suposat un estalvi de 480 m3 diaris, l’equivalent al consum d’Aigua de  640 famílies en un dia. 

Els treballs duits a terme han aconseguit augmentar considerablement el rendiment del centre   històric d’Alcúdia, reduint el percentatge de pèrdues a un 7%. Totes aquestes qüestions posa de manifest que “els treballs de millora i renovació de la infraestructura hidràulica del municipi són una prioritat per a l’Ajuntament, treballam amb l’objectiu de garantir l’abastiment d’aigua a llarg termini, reduint fugues i interrupcions del subministrament”. Així ho ha expressat Rafel Ferrer, regidor d’obres pròpies de l’Ajuntament d’Alcúdia.

5 de febrer de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits