Iniciat el servei públic de Salvament a les platges d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/asocorristes-m.jpg

Inciat en el mes d'abril el servei de salvament a les platges d'Alcúdia amb un total de 23 socorristes durant tota la temporada i renovació integral de les torres de vigilància.

Dissabte 20 d’abril se posà en marxa el servei públic de salvament de l’ajuntament a la platja d’Alcúdia. Enguany s’inicia el servei dins el mes d’abril. Al llarg de la temporada hi haurà un equip de 23 socorristes i entre les novetats, se farà una renovació integral de les torres de vigilància.

La batlessa d’Alcúdia Fina Linares, ha expressat la satisfacció que “des d’avui puguem tenir el servei de socorrisme a les platges, per tenir unes platges segures i a més enguany les temperatures acompanyen i valoram que se pugui iniciar abans el servei de salvament, per així donar un servei millor i de qualitat. Estam contents perquè l’empresa licitadora és una empresa d’Alcúdia”.

Francisco Rodríguez, regidor responsable de l’àrea de costa, salvament i socorrisme, ha afirmat que avui és un dia important per “l’inici de la temporada de salvament i socorrisme 2024. Amb la finalitat de començar abans que altres anys per donar la cobertura i seguretat que pertoca a aquestes platges”.

Maria jesús González, coordinadora del servei públic de salvament a les platges d’Alcúdia, ha expressat que s’ha fet “un esforç molt important des de l’ajuntament, s’han pujat els pressuposts i s’ha fet una nova licitació, adequada al conveni de socorristes, vigent a les Illes.”

Així es pretén tenir més seguretat i qualitat de servei a les platges.

Aquesta temporada 2024 sobre les platges d’Alcúdia hi haurà un equip integrat per  23 socorristes.

Des de dia 19 d'abril  està operativa la platja d’Alcúdia amb el servei de salvament amb 10 socorristes.

La contracta és per 2 anys, amb possibilitat de dos anys més, mitjançant dues pròrrogues. 

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia s’està satisfet que des d’aquesta temporada i durant els propers anys les platges d’Alcúdia tendran 1 mes més de vigilància del servei de salvament, donat que la temporada s’ha anat iniciant abans, de manera progressiva.

 

 

RENOVACIÓ DE LES VUIT TORRES DE VIGILÀNCIA

Una de les novetats per aquesta temporada és la renovació integral de les vuit torres de vigilància de la platja d’Alcúdia, així com l’adquisició d’una nova moto aquàtica. S’ha recordat a més aquesta important adaptació al nou decret de socorristes, iniciant el mes d’abril el servei que se considera molt necessari per un servei de qualitat a les platges.

Els horaris del servei s’incrementen als mesos centrals d’estiu de 10h. A 19,30h. I la resta de mesos d’estiu és de 10h a 18h. A més, una temporada més, estarà operatiu el servei d’accessibilitat per a persones amb alguna discapacitat perquè puguin gaudir de la platja” i que Alcúdia ha implementat de manera pionera, i que es dona a la platja d’Alcúdia, al mòdul de socorrisme.

Dia 1 de maig estaran la totalitat de les platges obertes del terme municipal d’Alcúdia, tant de la badia d’Alcúdia com de les platges de la badia de Pollença.

(Vos adjuntam fotografia dels socorristes que han iniciat avui el servei a la Platja d’Alcúdia, amb la batlessa d’Alcúdia Fina Linares, el regidor de serveis i manteniment Francisco Rodríguez, la coordinadora del servei públic de salvament Maria Jesús González així com de l’empresa concessionària el representant David Vidal)

22 d'abril de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits