Iniciat el segon torn de SOIBREACTIVA 2020

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/soib-m.jpg

L’Ajuntament d’Alcúdia ha donat la benvinguda a les 38 persones contractades per l’Ajuntament dins el “SOIB REACTIVA 2020”, en el segon torn.

A través del programa del SOIB en total a Alcúdia, en finalitzar aquest segon torn, haurà pogut dur a terme la contractació de 87 persones de l’atur, que suposa el finançament per part del  Programa SOIB Reactiva 2020 de 652.084.81 €, amb dos torns de treball.

Avui l’ajuntament d’Alcúdia ha donat la benvinguda al segon torn.

Les tasques es desenvoluparan seguint les línies de feines iniciades al primer torn. Concretament en  tres àmbits: neteja d’edificis municipals; jardineria, manteniment i reparació de la via pública i dels edificis municipals;  i tasques administratives. Les diferents tasques es duen a terme  amb equips/brigades  d’un oficial més peons.

El programa va destinat a totes les franges d’edat demandats de feina: per a joves menors de 30 anys desocupats; per a persones desocupades de 30 anys o més de llarga durada, i per persones desocupades de 30 anys o més no aturats de llarga durada.

A través del SOIB s’han fet de les pertinents valoracions, com a responsables de la selecció de personal, atenent els perfils que es demanen al projecte de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Recordem SOIB REACTIVA és un programa promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes operatius d’ocupació juvenil i regional 2014-2020 i per Fons de l’Estat a través de la conferència sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El regidor responsable de manteniment Martí Garcias ha expressat que “estava agraït per l’oportunitat com Ajuntament i a moltes de les persones que poden fer feina pel nostre poble” també ha emplaçat als treballadors que seran els ulls de l’ajuntament. Que la feina està estructurat amb equips i que espera que funcionin bé. Ha recordat que l’ajuntament és “una empresa de persones per a persones”.

Per la seva banda, el president d’EMSA el tinent de batle Domingo Bonnín, ha manifestat que igualment donava la benvinguda als treballadors i treballadores del segon torn. Ha subratllat que “fareu feina pel municipi, el municipi que és la casa de tots, i que ens hem de sentir el poble nostre”. Ha recordat “la importància de fer feina amb la imatge de responsabilitat i de bona feina”.

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa per tancar el torn d’intervencions ha donat la benvinguda a la segona tanda de persones contractades. Ha explicat que sumant-se a les paraules abans pronunciades pels regidors, ha recordat que aquesta empresa “l’ajuntament és la casa de tots, i que des de l’ajuntament teníem un problema seriós de manteniment i apostàrem pel màxim dins el programa de SOIB REACTIVA”, al primer torn amb 50 persones ara amb 38 persones. La batlessa ha posat de manifest que és “molt important treballar per sentir-nos bé com a persones i és una oportunitat aquests 4 mesos, estic segura que fareu un servei excel·lent al municipi”.

Ha recordat aquesta necessitat a nivell municipal amb tasques de neteja, jardineria, manteniment, administració i la importància de fer una feina ben feta.

Tant la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa com el tinent de batle Domingo Bonnín estaven acompanyats pel regidor de manteniment Martí Garcias, així com altres regidors del govern municipal així com de l’oposició,  a més dels tècnics municipals que han de coordinar les tasques.

Després ja amb els diversos grups de treball i els seus coordinadors, els tècnics municipals, s’han posat a distribuir les tasques de feina durant el període de 4 mesos de contracte.

6 de maig de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits