"INMORTHIA, EL MUNDO DEL MAÑANA"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/inmortia-m.jpg

Alcúdia es prepara per acollir l'espectacle més futuristic de Mallorca. "Inmorthia, el mundo del mañana"

L’ajuntament d’ Alcúdia a través de l’àrea de cultura porten ”Inmorthia, el mundo del mañana” el xou més innovador i multidisciplinar del moment.

Un nou format d’Espectacle, el Pseudomusical.

La productora HYDE XXI aposta pel format Pseudomusical, un nou gènere artístic alternatiu de petit format que combina Música en directe i multidisciplinarietat artística. El primer Pseudomusical documental de rock de temàtica futurista produït a l’estat. L'obra proposa un viatge a un futur anomenat “Inmorthia”

Aquest espectacle recull el concepte de intel·ligència artificial i digitalització de la societat i el submergeixen en el fil conductor del guió. Per primera vegada en un espectacle s'integren diferents intel·ligències artificials, des d'avatars hiperrealistes, fins a assistents de veu programats amb IA. També destaca per ser el primer espectacle en què se sincronitzen hologrames 3D en directe i App mòbil per a la participació del públic. En definitiva, l'espectacle té com a finalitat la pedagogia i la reflexió de l'espectador sobre la construcció del futur individual i col·lectiu

L'espectacle apte per a tota mena de públics i gratuït tindrà lloc diumenge 21 d’Agost al passeig marítim d’Alcúdia a les 21.00h. Es disposarà fins a 200 cadires per gaudir de l’espectacle (públic assegut)

Consells a les famílies per a afrontar les addiccions digitals dels adolescents

Aquest espectacle compta per primera vegada amb la participació de dos agents tutors Manel Crespí i Andreu Alba, tots dos agents tutors membres de l'Associació Nacional d'Agents Tutors (ANAT) i experts en l'impacte de les tecnologies en els adolescents. Al final del Xou, els pares i els propis adolescents podran adquirir a la zona merchan un  llibre Smart amb consells i eines per a afrontar les realitats digitals.

Participació en el xou i guanya un quadre a través de l'App mòbil.

L'App oficial permetrà entre els assistents participar en el sorteig d'un quadre. A més, l'espectador podrà consultar i seguir les lletres de les cançons en directe i interactuar amb la informació digital disponible. Com a novetat, l'artista Sebastián Bauzá pintarà un quadre durant l'espectacle. En la finalització se sortejarà el cuadre. Sens dubte, serà un dels moments més esperats de l'espectacle. Qui serà el guanyador?  (Link Play Store) (Link Apple Store)

Més informació a la pàgina oficial: EL 1º PSEUDO MUSICAL DOCUMENTAL DE ROCK - HYDE XXI

18 d'agost de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits