Espectacular Nit de Reis a Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/reis-m.jpg

El Moll Vell i la Porta del Moll a Alcúdia, varen esser els punts de trobada de ciutadans i ciutadanes petits i grans, per veure Els Reis d'Orient.


Arribaren en vaixell fent el desembarc al Moll Vell.  Allà s'inicià la Cavalcada Reial  amb més  de 15 cavallistes que estrenaren vestit, 2 Policies locals a cavall, 17 carrosses i la Banda municipal de música d'Alcúdia.


Així varen recórrer el Passeig Marítim  del Port cap a Alcúdia pel carrer Pollentia fins arribar al Betlem vivent a la Porta del Moll.

Allà varen esser rebuts per la batlessa Josefina Linares qui entrega als Reis les claus de la ciutat. Després de l'Adoració odels Reis començà la Nit màgica pels nins i nines d'Alcúdia.


Amb el suport de l'Ajuntament d'Alcúdia la Cavalcada Reial té una participació d'unes 300 persones, entre voluntaris de les carrosses, nins I nines, membres de Sarau Alcudienc, Protecció Civil, Policia local, caballistas, tractoristes, membres del Betlem vinent I personal de l'Ajuntament d'Alcúdia, des de l'àrea de festes.


El temps i la temperatura acompanyaren Els Reis a aquesta Nit màgica.

8 de gener de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits