Elecció de Domingo Bonnin com a batle d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/BONNIN-M.jpg

Fruit del pacte de govern entre el Psoe i el Pi, pel qual el Psoe amb Bàrbara Rebassa ha ostentat la batlia tres anys i el darrer any de legislatura el Pi amb Domingo Bonnín, amb suport de Més.

Dissabte 4 de juny a les 12h l'Ajuntament d'Alcúdia ha tengut lloc la sessió plenària extraordinària amb el Punt a l'ordre del dia: Elecció de Batle/de la Batlessa. El batle en funcions Domingo Bonnín en presentar-se com a candidat a l’elecció ha delegat la presidència de la sessió en el segon tinent de batle Martí Garcias.

 

Després de la votació, Domingo Bonnín del Pi ha estat proclamat batle d'Alcúdia, fruit del pacte de govern de principi de legislatura entre el PSOE i Pi, amb suport de Més.

I tot seguit, amb 'Ajuntament en ple ha pres possessió del seu càrrec Domingo Bonnín.

 

L'entrega de la vara i la medalla ha estat  per part de Bàrbara Rebassa del PSOE,  que ha ostentat el càrrec de batlessa, pel període de 3 anys tal I com es tenia previst al pacte. El darrer any de legislatura el Pi ostenta la batlia.

Ha donat la paraula als diversos grups polítics municipals. Paraules d'ànim i suport i desig de consens pel bé dels ciutadans i ciutadanes d'Alcúdia. 

Talment ho han expressat els grups de l'oposició José Manuel Aranda de Podemos, Azahara Machado de Ciutadans, Carme Garcia d'Unió x Alcúdia, Joan Sendín de Vox i Fina Linares del PP.

 

Igualment així s'ha manifestat des dels grups de govern,  tant Tomàs Adrover de Més x Alcúdia, com Bàrbara Rebassa del PSOE, com a ex batlessa que ha expressat que sempre estarà al costat del batle.

 

El batle d'Alcúdia Domingo Bonnín ha subratllat la responsabilitat i el compromís de seguir fent feina en bé de la ciutadania d’Alcúdia. S’Ha referit a  les dificultats de govern dels darrers anys. Aquests són alguns fragments de la seva intervenció:

...”Venim de una pandèmia, que ens  ha posat molt  difícil la gestió i, en qualque moment, ens ha passat per damunt. Hem fet feina colzo a colzo. Vull agrair aquí la confiança i lleialtat que han demostrat els partits que formen part de l’equip de govern, PSIB i MES, en especial a na Bàrbara, moltes gràcies Bàrbara per la teva confiança i sàpigues que, com no pot ser d’altra manera, tens la meva.

Agrair també a tots els partits de l’oposició, que en els moments mes durs, heu estat al nostre costat. Moltes gràcies a tots.”

“Però ara ja es el moment de deixar-ho enrere, com diu la cançó, després del mal temps ve la bonança i ens hem de posar a fer feina de bon de veres i reprendre projectes que han quedat aturats”...

Ha expressat quins són a aquest darrer any de legislatura els ”...reptes molt importants, com Renovar els balnearis i els accessos a la platja Construcció de un nou parc verd, Remodelar i millorar les instal·lacions esportives, La reforma del Cementeri. Arreglar aquesta casa, La Sala. Desenvolupar el Pla de mobilitat, La senyalització del casc antic. L’escola d’hoteleria i de Nàutica, que ja son gairebé una realitat”...

Ha finalitzat la intervenció  amb una glosa i amb el Visca Alcúdia!

 

Han assistit  a l’acte de presa de possessió de Domingo Bonnín com a batle d’Alcúdia, representants insulars i autonòmics del Pi, també del Psoe, així com  batles de diversos municipis com de Sa Pobla, Pollença i Felanitx, representants d’associacions empresarials, turístiques, culturals i socials a més de la  família, amistats i alcudiencs i alcudienques.

7 de juny de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits