El fons marí d'Alcúdia fotografiat per nins i nines de Viu l'Estiu

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/posisonia-m.jpg

Les fotografies s'exposaran a la Fira d'Alcúdia

Des de fa dècades, l'Ajuntament d'Alcúdia a través de l'Àrea d'Esports, organitza a l'estiu, l'activitat de lleure per a joves del municipi, "Viu l'estiu". Des de fa uns anys, juntament amb l'Àrea de Medi Ambient, pel grup d'aventura, s'organitza una activitat relacionada amb la posidònia.

 

En aquest sentit, aquests dos darrers anys, entre altres activitats, s'ha duit a terme una activitat de fotografia subaquàtica. Les nines i nins que participen, fan fotografies davall l'aigua cercant fotografiar allò que abans, els monitors d'Arrels Marines, els han explicat.

 

La temàtica és: biodiversitat, impacte ecològic, distinció entre alga i planta, entre altres. D'aquesta manera, els joves participants, se submergeixen dins la mar en la recerca d'espècies aquàtiques que prèviament han observat en fitxes d'informació. Elegeixen 3 espècies i bussegen cercant com a mínim aquestes 3 espècies, així com qualsevol resta de brossa que la petjada humana provoca al fons marí.

 

Aquesta activitat es va realitzar a la zona d'Alcanada i ahir matí es va fer a la zona de s'Illot. D'aquesta manera els nins i nines poden contrastar les diferències entre dos espais marins diferents.

En el transcurs del taller d’ahir dimecres els nins i nines i els monitors varen rebre la visita tant del batle Domingo Bonnín com del regidor de medi ambient Tomàs Adrover.

Amb les fotografies realitzades per aquests nins i nines, es farà una exposició que tindrà lloc a la Fira d'Alcúdia 2022.

29 d'agost de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat /RAT

Desenvolupat per 3digits