ECOPLOGG de l'IES Port d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/IES.jpg

L'Ecoplogg de l'IES Port d'Alcúdia és ara un dels 10 projectes de tota Espanya seleccionats en el concurs Audi Start.

Va ser el curs passat que varen participar al concurs Audi Creativity i ara tenen una nova oportunitat amb l“Audi Start” amb el Projecte “FEMS FORA”.

Avui s’ha duit a terme una acció mediambiental al centre històric d’Alcúdia dins el marc del Projecte “Fems fora” .

Recordam que el projecte consisteix en la creació d’un App i una pàgina web, per organitzar activitats de recollida de fems i residus a espais públics, que a més servia per a la pràctica esportiva, com una plataforma per “quedades” voluntàries de neteja i esport.

Els alumnes de l’Ies Port d’Alcúdia i de l’Ies Alcúdia, han fet aquesta experiència prova pilot del concurs, ja que el Projecte ha estat novament triat entre 10 projectes a tota Espanya per donar oportunitat al seu desenvolupament.


Per això, els tres alumnes (un encara estudia Eso a l’Ies Port d’Alcúdia, els altres dos estudien batxiller a l’Ies Alcúdia) han reprès les activitats del projecte i han recollit residus al centre històric d’Alcúdia.
Han rebut el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia, amb material ecològic per la recollida de fems. La batlessa Fina Linares, acompanyada de diversos regidors i regidores, tant de medi ambient com d’educació i responsable d’EMSA, s’han trobat amb aquests alumnes al centre històric i els han animat a seguir desenvolupant el seu projecte.
Els membres que integren l"Ecoplogg: �������� ������������, ������������������ ������������������ i ������������ ������������, amb la seva professora Antònia Bisbal.


L’equip Ecoplogg de l’Ies Port d’Alcúdia va participar el passat mes de juny, al concurs iniciativa d’Audi, amb el projecte anomenat “fems fora” i quedaren  finalistes entre els 10 millors projectes de tota Espanya, després que hi participassin  més de 530 projectes entregats al concurs.
Aquests tres alumnes de l’Ies Port d’Alcúdia, acompanyats de la seva professora Antònia Bisbal varen defensar el mes de juny a Madrid, el projecte a la final, al Teatre Príncipe Pío de Madrid.
Audi Creativity Challenge és una iniciativa d'Audi per donar veu a les iniciatives joves. Es tracta d'una competició en què us desafiem a transformar el futur de la nostra societat desenvolupant les idees més creatives.

16 de febrer de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits