Donació econòmica de Circarire a Alcúdia Solidària

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/solidari-m.jpg

Circaire incrementa en mil euros el seu donatiu a l’associació Alcúdia Solidària, respecte a l’edició passada.

Un any més, la ‘Mostra de Circ d’Alcúdia’ ha donat part de la recaptació de taquilla als serveis socials del municipi en concepte d’ajudes socioeducatives
Avui migdia l’Ajuntament d’Alcúdia, el Circ Bover i Alcúdia Solidària han celebrat una reunió i després l’entrega dels doblers a l’associació sense ànim de lucre. El donatiu correspon als doblers recaptats en els espectacles que s’han celebrat a l’aire lliure durant la mostra de circ d’enguany.
Un any més, Alcúdia Solidària gestionarà aquesta donació encaminada a ajudar a les persones i a les famílies vulnerables donada la situació per mor de la pandèmia de la Covid-19. Concretament, aquestes ajudes aniran destinades a les necessitats socioeducatives de les famílies del municipi.
A l’entrega hi han estat presents la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa amb la regidora de cultura Antònia Cànaves, la regidora de serveis socials, Agüi Lobo i el tinent de batle Domingo Bonnín; així com el regidor, Tomàs Adrover i el regidor, Joan Sendín. L’acte també ha comptat amb els representants del Circ Bover, Tià Jordà i Cristina Mateu, i d’Alcúdia solidària, Polònia Ballester i Aina Rigo. Igualment hi ha assistit la tècnica municipal de cultura, Carme Suárez.
L’organització de Circaire ja va anunciar que part de la taquilla dels espectacles a l’aire lliure que es recaptàs es destinaria als Serveis Socials. D’aquesta manera, s’ha volgut seguir una edició més donant suport a la cultura solidària. Tant des de l’Ajuntament, com des del Circ Bover, com des d’Alcúdia Solidària s’ha agraït aquest gest que podrà ser positiu per aquelles famílies que passen per una situació econòmica difícil.

La batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa ha volgut fer valdre el caràcter solidari de la mostra de circ “Estic molt contenta que aquest acte cultural finalment serveix per ajudar als nins i nines dels municipis”.
En la mateixa línia, el director de Circaire, Tià Jordà ha celebrat l’èxit de participació “Estem molt satisfets amb l’acollida rebuda per part del públic. Un any més ens han demostrat la seva estima. Els dos caps de setmana han comptat amb prop de 3.300 assistents”. Ha recordat que l’aportació al donatiu enguany s’incrementa en mil euros precisament perquè s’ha incrementat el públic “Ens hem trobat en la situació que persones que finalment no podien assistir a l’espectacle no demanaven el retorn dels doblers perquè ja sabien que va destinat als serveis socials”. Jordà, ha aprofitat l’acte per agrair una vegada més el suport de l’Ajuntament d’Alcúdia a aquesta activitat cultural i als voluntaris que ho fan possible.

26 de maig de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits