Desinfecció del municipi d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/desinfeccio-m.jpg

La desinfecció del municipi d'Alcúdia quedarà coberta a partir de divendres dia 4 de setembre, amb 8 equips.

S’incorpora la desinfecció diària dels centres educatius d’Alcúdia

 

 

La desinfecció del municipi d’Alcúdia quedarà totalment implementada. La desinfecció del terme municipal d’Alcúdia quedarà coberta en la seva totalitat demà divendres, en total amb 8 equips de treball.

Aquests 8 equips estan coordinats des d’EMSA, amb els tinents de batle i responsable d’EMSA., Domingo Bonnín, i el tinent de batle, responsable de manteniment Martí Garcias perquè cobreixin tot el terme municipal. Des d’EMSA de l’Ajuntament d’Alcúdia s’ha fet un esforç per a coordinar els equips, tenint en compte les dimensions d’Alcúdia, els diversos nuclis poblacionals i urbanitzacions.

 

Desinfecció diària als exteriors dels col.legis.

Una de les novetats que es recull amb la tasca de desinfecció és la incorporació a la desinfecció diària als exteriors dels centres educatius, donat el proper inici del curs escolar.

S’ha de recordar que un equip ha continuat realitzant i sense pausa des de l’estat d’alarma, la desinfecció tant dels exteriors del centre de salut, el Pac, els exteriors de la residència i els parcs, els exteriors de la policia local, així com els parcs i  les platges. Ara s’incorporarà dins aquestes desinfeccions específiques els exteriors dels col.legis.

 

Els tinents de batle Domingo Bonnín i Martí Garcias recorden que els diversos equips treballaran amb bombes a pressió i manualment i en casos específics, amb els tractors.

Aquests equips estan integrats bàsicament per voluntaris de Protecció Civil, així com personal propi municipal i altre personal d'empreses contractades, i probablement s'hi sumin altres voluntaris.

4 de setembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits