Corral den Bennàssar

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/corralveinats-m.jpg

Reunió entre ajuntament i veïnats amb el compromís municipal de rebuig al projecte de construcció d'un nar restaurant a la platja.

L’Ajuntament d’Alcúdia ha mantingut una reunió informativa amb els veïnats des Corral den Bennàssar que s’han donat cita avui a la mateixa platja. Tots els grups polítics municipals, govern i oposició, han assistit a la reunió a la qual la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebasssa ha expressat el compromís de l’Ajuntament d’Alcúdia amb la defensa i protecció del territori i del paisatge d’Alcúdia, manifestant davant els veïnats el rebuig al projecte de construcció d’un bar-restaurant a aquesta platja des Corral den Bennàssar. Ha dit a més la batlessa que s’anirà a Madrid i a on sigui necessari, per preservar el paisatge d’Alcúdia. Després d’escoltar les intervencions dels veïnats, ha manifestat el seu total compromís amb la situació: “lluitarem per defensar aquesta zona natural que és de totes i tots els alcudiencs, però també per dignitat i defensa del territori natural de Mallorca”.

La batlessa ha explicat totes les gestions fetes fins al moment, contactes amb Demarcació de Costes de Palma i de Madrid.  També  la batlessa ha expressat que han tengut contactes amb Medi Ambient i en memòria democràtica ha expressat que se sol.licitarà la protecció de tots els Nius d’ametralladores de la badia, i que són arguments importants perquè continuï essent de domini públic, preservant el territori i el medi ambient. També Bàrbara Rebassa ha expressat que  s’ha demanat hora amb la secretaria d’estat per aquesta qüestió i se cursarà la sol.licitud de protecció de tots els nius d’ametralladores.

Des de l’associació de veïnats, amb la seva portaveu Catalina Civera s’ha demanat, que hi pot haver hagut errades tècniques i polítiques, però ara el que els preocupen i el que demanen és que l’Ajuntament d’Alcúdia és l’única institució que pot donar un cop de mà i que l’Ajuntament estigui amb ells. Ha posat de manifest que s’han reunit al Corral per preservar aquesta zona, perquè no se degradi en cap sentit. 

La batlessa ha donat la seva paraula en la postura de rebuig total a qualsevol projecte al Corral perquè ,tal i com han dit els veïnats els afectats són tots, no només són els que hi viuen sinó són els alcudiencs, corroborat per la batlessa i els companys de consistori.

La setmana vinent  a nivell institucional està prevista una reunió de la Junta de portaveus integrada per tots els grups polítics municipals per a manifestar la postura unitària envers aquest projecte.

13 d'octubre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits