Celebrada la Pasqua a Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Pasqua-m.jpg

Celebrat Diumenge de Pasqua amb la Processó dels Tres Botets i Celebració del Pancaritat de la Victòria el dimarts de Pasqua

El diumenge de Pasqua a Alcúdia se va celebrar la Processó de la Mare de Déu dels Tres Botets, amb   l'encontre davant l'Ajuntament d'Alcúdia.
Acompanyats de la corporació municipal encapçalada per la batlessa d'Alcúdia Fina Linares,  amb regidores i regidors del Govern i de l'oposició, amb el Rector de la Parròquia d'Alcúdia Jordi Gayà i  amb la Banda municipal de música d'Alcúdia, dirigida per Jaume Garcia.

El dimarts de Pasqua Alcúdia ha celebrat el Pancaritat a la Victòria. L'acte religiós a l'ermita amb l’assistència de membres de la corporació municipal encapçalada per la batlessa d'Alcúdia Fina Linares.

L'acte religiós va esser concelebrat pel rector Jordi Gayà i el diaca Joan Gamundí.
A l'entorn de l'ermita l'Obreria Amics de la Victòria,  va preparar una paella per a més de 150 persones, que se va compartir en aquest Pancaritat. Altres ciutadans o ciutadans pujaren fins a l'ermita per menjar-se els darrers Crespells d"Alcudia, rubiols i la darrera panada.

 

3 d'abril de 2024

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits