Alcúdia present a Fitur 2021

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/fitur-m.jpg

L'Ajuntament dona suport al sector i presenta a Madrid els productes de turisme, esports i sostenibilitat.

L’Ajuntament d’Alcúdia participa a la FITUR 2021 que se celebra a Madrid, a l’espai IFEMA,  del 19 al 23 de maig. Un canvi de data excepcional en un moment de recuperació econòmica. Ahir va tenir lloc l’inici d’aquesta edició de la Fira internacional turística amb presencialitat, malgrat les restriccions i controls d’aforament per la pandèmia de la covid-19.

 

En representació de l’Ajuntament d’Alcúdia hi  són presents la batlessa Bàrbara Rebassa i el regidor de turisme Josep Cladera, ahir i avui a la FITUR, donant suport al sector turístic, principal  motor econòmic de les Illes Balears i del municipi.

 

Durant la primera jornada, ahir es va dur a terme la presentació de l’esdeveniment turístico-esportiu IRONMAN, a l’estand de les Illes Balears, amb els representants de l’Ajuntament d’Alcúdia, de la AETIB i d’IRONMAN.

 

La batlessa Bàrbara Rebassa valorà la importància de tenir al municipi IRONMAN, convertit en un clàssic i agraint la implicació de L’IRONMAN i l’esforç per la seguretat dels triatletes perquè se sentin còmodes amb la pràctica del triatló.

Agustí Pérez d’IRONMAN destacà la implicació amb la prova per part de l’ajuntament d’Alcúdia i l’acceptació social per part del municipi i el suport institucional des del Govern.

Se va destacar que enguany, a octubre, mes d’aquest esdeveniment esportiu encara se seguiran les mesures que pertoquin a nivell sanitari, per mor de la pandèmia i per la seguretat dels participants, esperant que pugui tornar a la normalitat ja a 2022.

 

 

 

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa des de Madrid posa de manifest l’esperança i l’optimisme perquè s’iniciï la temporada turística, tenint en compte les dades d’incidència de la pandèmia a la baixa, i encoratjant al sector turístic per l’esforç que es fa de cara a l’apertura dels seus establiments.

 

El regidor de turisme Josep Cladera també ha posat de manifest l’optimisme que es viu a aquesta Fitur que marca l’inici de presencialitat en aquests tipus d’esdeveniments i de la promoció turística que es fa del municipi a través dels vídeos promocionals sobre turisme, patrimoni, platges, senderisme… a través del mostrador d’Alcúdia, integrat a l’stand de les Illes Balears.

 

 

 Avui a la FITUR a l’stand Illes Balears hi ha estat present la representació de l’Ajuntament d’Alcúdia,  en l’acte de presentació de l’esdeveniment “eMallorca Challenge”.

Es tracta de la segona edició de “eMallorca challeng” que es durà a terme el mes de juny, coincidint amb el dia mundial del medi ambient. Així Alcúdia dia 4 de juny rebrà la “eMallorca Challenge”,  per mostrar el seu compromís amb la sostenibilitat, amb els recursos naturals i amb la seva conservació, per a l’impuls cap a les energies renovables i amb la cura del medi ambient.

El 4 de juny se farà la visita sostenible amb recorreguts al municipi: per mostrar el patrimoni, el paisatge, les nostres platges i la nostra zona turística, impulsant seguir fent accions cap a la sostenibilitat.

Així, des de l’Ajuntament d’Alcúdia es dóna suport a aquest projecte multi-disciplinar i transversal, una iniciativa que promou el desenvolupament sostenible, i la cura del medi ambient, al costat d’altres municipis, i Ajuntaments, a més de les institucions supramunicipals i  grups empresarials.

21 de maig de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desenvolupat per 3digits