Acte de Memòria Democràtica

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/memoria-p.jpg

Homenatge i lliurament de les restes de Miquel Pascual a la seva família.

L’explanada de davant el Cementiri municipal d’Alcúdia ha estat l’indret aquest dijous 17 de febrer de 2022, de  l’acte d’homenatge i lliurament de les restes de Miquel Pascual a la seva família.

Aquest acte de memòria democràtica, acte d’homenatge i lliurament de les restes de Miquel Pascual a la família, ha comptat  amb la presència de la família de Miquel Pascual, 5 dels seus nets així com renets que també hi ha pogut assistir.

Hi han assistit  membres regidores i regidors de l’Ajuntament d’Alcúdia, encapçalats per la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, i membres del Govern de les Illes Balears, encapçalats per la presidenta de la Comunitat Autònoma Francina Armengol, així com el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes,  a més d’altres responsables polítics, així com  de l’Associació de Mallorca per la recuperació de la memòria històrica, amb Maria Antònia Oliver.

A més dels respectius parlaments de les institucions i entitats esmentades, en nom de la família hem pogut escoltar les paraules de la seva neta Maria Vidal.

L’acte emotiu ha comptat amb l’ofrena floral i amb la música al violoncel d’Amparo del Riego i Maria Rosa Vanrell, a més dels Xeremiers de Lluny que han acompanyat a la família i amics fins al moment de l’enterrament de les restes de Miquel Pascual, víctima del franquisme. Ara ja descansa a Alcúdia. D.E. P.

 

21 de febrer de 2022

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal, Política de Privacitat i Protecció de Dades

RAT

Desenvolupat per 3digits