Un cupó de l'ONCE dedicat a Pollentia.

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/once-m.jpg

Presentat el cupó de l’ONCE amb la imatge de Pollentia i l’església d’Alcúdia que se sortejarà dia 30 d’octubre.

Aquest dimarts 26 d’octubre la ciutat romana de Pollentia s’ha presentat el Cupó de l’ONCE dedicat a Alcúdia.

Hi ha estat present la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el delegat territorial de l’ONCE Josep Vilaseca, a més de Maria del Carmen Soler, presidenta  del Consell territorial de l’ONCE, així com regidores i regidors del consistori alcudienc.

Alcúdia, protagonitza el cupó de l’ONCE que serà sortejat el dissabte dia 30 d’octubre. El cupó de l’ONCE de dissabte dia 30 d’octubre, difon el patrimoni cultural, històric i turístic d’Alcúdia. Són cinc milions i mig de cupons els que duran per tota Espanya a l’antiga capital de Mallorca.

A la presentació que s’ha duit a terme a la ciutat romana de Pollentia, Josep Vilaseca ha recordat que Alcúdia va tenir un premi de solidaritat De l’ONCE per la seva accessibilitat i sensibilitat de cara a les persones més vulnerables. A més també ha expressat que d’aquí a 3 dies la ciutat d’Alcúdia acollirà “epicentre de la discapacitat mundial”, unes 3000 persones, que se mouran per Alcúdia i el Port d’Alcúdia, per fruir del paisatge, dels costums, de la gastronomia de la terra.

Vilaseca ha recordat que L’ONCE “es dedica a prestacions socials a les illes hi ha 1300 persones, els atenem i els donam serveis, més independents i que es puguin moure per si mateixos. Per últim ha donat  les gràcies a l’Ajuntament d’Alcúdia per la col·laboració a la convenció anual del cap de setmana, tot esperant que també toqui el cupó aquest 30 d’octubre, desitjant sort al municipi.

La batlessa Bàrbara Rebassa ha explicat que “és un plaer esser a Pollentia, lloc emblemàtic, i que  és precisament la imatge del cupó de l’ONCE, juntament amb l’església de Sant Jaume, ha expressat l’agraïment perquè l’ONCE ha pensat amb Alcúdia per al Cupó de dissabte”.

La batlessa ha recordat la feina que fa l’ONCE per donar autonomia a les persones amb discapacitat, tasca lloable, i que és un orgull que la nostra imatge representativa l’església i Pollentia surti al cupó i ja que donarà il·lusió a moltes persones com cada dia, sobretot en aquest temps que estam, és prou important tenir il·lusió, gràcies per haver triat el municipi. També ha expressat que Alcúdia és un municipi d’acollida de cara a les prop de 3000 persones que visiten Alcúdia a la convenció anual d’aquest cap de setmana al municipi.

 

27 d'octubre de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits