Signatura de convenis amb les entitats socials

/benestar/ca/Imatges/convenissocials-m.jpg

Signats els convenis de col·laboració entre l'ajuntament d'Alcúdia i diverses entitats socials

Signatura dels convenis de col.laboració entre l’Ajuntament d’Alcúdia i les entitats socials que treballen conjuntament amb l’àrea de benestar social, en bé de la ciutadania.

En total són 13 entitats socials que treballen amb l’àrea de benestar social i que avui han signat els seus respectius convenis. Hi eren presents des de l’Ajuntament d’Alcúdia la batlessa Bàrbara Rebassa, la regidora de benestar social Agüi Lobo, així com altres companys regidors del govern municipal, així com els representants de diverses de les entitats socials amb les quals, en total l’Ajuntament d’Alcúdia hi destina 36.842 €. Les tretze entitats socials concretament són: Dentistas sobre ruedas, Sonrisa Médica, Abdem, Fundació Deixalles, Fons Mallorquí, Prodis, Afama, Projecte home, Es Garrover, Aspanob, Ben Amics així com l’associació de la tercera edad d’Alcúdia i l’associació de persones majors del Port d’Alcúdia.

 

Tant la batlessa Bàrbara Rebassa, com la regidora de benestar social Agüi Lobo han agraït la tasca que fan aquestes associacions i entitats, que aporten el seu granet d’arena pel benestar dels diversos col.lectius dels ciutadans i ciutadanes, i l’ajuntament d’Alcúdia fa les aportacions fruit d’aquest conveni.

28 d'octubre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits