Signatura de conveni

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/Signatura-conveni-2-m.jpg

Signat el conveni de Dependència entre l'Ajuntament d'Alcúdia i la Conselleria d'Afers Socials.

L’Ajuntament d’Alcúdia i la Conselleria signen un conveni de 3 anys per un import de 422.826 euros.

La Batlessa de l’Ajuntament d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa i la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago han signat aquest matí dijous 6 d’agost a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcúdia un conveni amb una vigència inicial de 3 anys per un import de 422.826 euros. Amb aquesta signatura, les 30 places del centre de dia del municipi i una més de la residència passen a formar part del catàleg de serveis de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència de la Conselleria.

 

La Batlessa Bàrbara Rebassa ha manifestat el seu agraïment per l’esforç fet per les dues administracions. Ha afegit que “per l’Ajuntament d’Alcúdia, donar cobertura a les persones majors sempre ha estat una prioritat, volem seguir fent feina en aquest sentit”. Ha fet una bona valoració de les línies de col·laboració amb la conselleria ja que és una bona manera d’optimitzar recursos mirant sempre en benefici dels usuaris.

 

A la signatura del conveni també hi han estat presents per part de l’Ajuntament d’Alcúdia la regidora de Benestar Social, Sanitat i Igualtat Agüi Lobo, així com d’altres regidors de la corporació municipal, i per part de la conselleria també hem comptat amb la presència del director general d’Atenció a la Dependència Gregorio Molina.

6 d'agost de 2020

Desarrollado por 3digits