Sembram seguretat a Alcúdia i Pollença

Campanya "Sembram Seguretat" en coordinació amb els ajuntaments d'Alcúdia i Pollença.

Els batles, regidors, Policia Local i Guàrdia Civil dels municipis d’Alcúdia i Pollença  s’han reunit per a coordinar en forma de campanya  una sèrie d’actuacions conjuntes per  contribuir a la millora de la seguretat en vers de la delinqüència,  per  garantir el compliment de les mesures de prevenció de la COVID-19,  i contribuir en una bona percepció de seguretat dels residents  dels municipis.

L’acumulació de casos de COVID-19 ha determinat l’adopció de mesures rigoroses i restrictives   de control i prevenció de la malaltia a parts del territori de les Illes Balears en matèria de desplaçaments personals, capacitat dels establiments, reunions,  trobades, suspensió d’activitats, etc.

Les Policies Locals d’Alcúdia i Pollença amb la col·laboració de la Guàrdia Civil s’han esforçat i ha realitzat les seves tasques en el control del compliment de les mesures  (terrasses, botellot, mascaretes, etc.), però els nous rebrots  motiven que es prioritzin i reforcin   les funcions relacionades amb la contenció de la pandèmia, per prevenir  que   s’hagin d’adoptar mesures encara més restrictives que perjudiquin als ciutadans i a les economies locals. Per tot això als serveis habituals s’encomanen les  específiques de la campanya.

Una d’aquestes mesures suposa l’increment  del control de la via pública per part de la Policia local, amb vista a detectar i, si cal, sancionar aquelles persones que incompleixen l’ús de mascaretes o que no respecten la limitació de les trobades a l’àmbit social. També es reforçarà la vigilància als negocis de restauració, controlant l’aforament i distàncies de seguretat entre taules.

Es realitzaran controls per garantir el tancament dels establiments i  la limitació de la llibertat de circulació de les persones entre les 24:00 i les 06:00 hores.

També es coordinaran amb la Guàrdia Civil controls policials conjunts a les entrades a la ciutat i  llocs estratègics amb l’objectiu de reforçar la presència policial, incrementar l’eficàcia de les actuacions, prevenir petits delictes, robatoris en domicilis, comerços i empreses.

17 de novembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits