SOIB Reactiva 2020

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/reactiva-m.jpg

L'Ajuntament d'Alcúdia, a través del SOIB, contractarà 87 persones amb el programa "SOIB Reactiva 2020"

Suposarà una inversió de més de 650.000 €

 

L’Ajuntament d’Alcúdia ha vist aprovat el seu projecte presentat dins el “SOIB REACTIVA 2020” a través del qual el SOIB procedirà a la contractació de 87 persones de l’atur.  Se tracta del Programa Reactiva 2020 que a Alcúdia comptarà amb el finançament  de 652.000 € .€ que permetrà donar feina a  87 persones, amb dos torns de treball, cadascú de 4 mesos.

Les tasques es desenvoluparan a tres àmbits: manteniment i reparació de la via pública i dels edificis municipals; jardineria als espais públics; i tasques administratives. Les diferents tasques es duran a terme  amb equips/brigades  d’un oficial més peons.

Aquest és un projecte ambiciós que farà possible a Alcúdia la contractació per part del SOIB d’un total de 87  persones. El programa va destinat a totes les franges d’edat demandants de feina: per a joves menors de 30 anys desocupats; per a persones desocupades de 30 anys o més de llarga durada, i per persones desocupades de 30 anys o més no aturats de llarga durada.

A través del SOIB se duran a terme les contractacions, després  de les contractacions, i de les pertinents baremacions, com a responsables de la selecció de personal, atenent els perfils que es demanen al projecte de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Des de l’Ajuntament, ell responsable d’EMSA Domingo Bonnín ha mostrat la seva satisfacció pel que suposa al municipi de fer possible que un nombre important de persones puguin tenir feina, gràcies a aquest programa.

Per la seva part, la batlessa Bàrbara Rebassa igualment valora molt positivament aquest programa del SOIB que genera feina entre les persones que es troben en atura, ara més que mai fonamental per mor de la situació esdevinguda per la pandèmia COVID-19.

1 de desembre de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits