Reducció dels tributs amb més d'1 milió dos-cents mil euros

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/taxa.jpg

Amb la supressió de les taxes d’ocupació de via pública i de mercats i la reducció d’un 20 % les taxes de fems i clavegueram

L’Ajuntament d’Alcúdia rebaixa els tributs amb més d’un milió dos-cents mil € a la ciutadania i al teixit comercial del municipi.

El no cobrament de la taxa d'ocupació de via pública de taules, cadires i expositors i també de la taxa de mercats, en què deixa de recaptar 400.000 €. Aquesta decisió s'afegeix a la reducció, que ja es va fer pública per aquest 2021 de la taxa de fems i clavegueram de un 20%.  

Amb la rebaixa dels 20% de fems i clavegueram suposa 860.000 euros. Per tant, tenint en compte aquestes mesures adoptades suposa  un total de 1.260.000 € que l'Ajuntament d’Alcúdia deixa de cobrar, amb l'objectiu de beneficiar en gran part al sector empresarial i comercial del municipi. 

L’esmentada proposta ja ha estat informada i el punt serà duit al plenari de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Segons declaracions de la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa des de l’Ajuntament d’Alcúdia i després dels estudis des del govern municipal se segueixen implementant mesures per “donar suport al teixit comercial del municipi i a la ciutadania d’Alcúdia i ajudar a pal·liar els efectes de la crisi derivades de la covid-19”. Són mesures per a tot l’any 2021i  properament se duran a ple, després d’haver passat avui per comissió informativa  l’eliminació de la taxa de l’ocupació de via pública i la taxa de mercat, que se sumen a la rebaixa del 20% sobre la taxa de fems i clavegueram. En total, aquest primer paquet representa 1.260.000 €”.

També la batlessa ha afirmat que “aquesta és una primera estimació del que volem fer i hi ha d’altres mesures que es contemplaran sobre els Pressposts 2021. I a partir que puguem utilitzar el romanent s’està preparant un paquet molt important de mesures d’ajudes per a comerç, bars, restaurants, empreses afectades per aquesta situació per mor de la pandèmia de la covid-19”.

29 de gener de 2021

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits