Pla de millora comercial d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/comerc-m.jpg

Presentat als comerciants el Pla de Millora que ha desenvolupat l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI)

Una vintena de comerços tant d’Alcúdia com del Port d’Alcúdia varen assistir  a la reunió de comerciants, organitzada des de l’àrea de comerç i desenvolupament local de l’Ajuntament d’Alcúdia, que comptà amb la presència del batle d’Alcúdia Antoni Mir i de la regidora de comerç Cati Moll, a més d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

Nuria Hinojosa (gerent de l’IDI) i Bàrbara Beltrán i Marga Vidanya (tècniques de l’IDI) van presentar el Pla de Millora Comercial del municipi que ha desenvolupat l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) juntament amb l’AODL de l’Ajuntament d’Alcúdia. Aquest pla de millora inclou les actuacions següents:

 

-Foment de l’associacionisme,

-Formació per comerciants,

-Edició d’una guia de comerços digital,

-Millora del mobiliari urbà i de les zones comercials,

-Millora del transport col·lectiu,

 

En el si de la reunió amb els comerços, la regidora de comerç, Cati Moll, va informar de les tasques que es contemplen dins el pla de millora comercial que ja es duen a terme, com són la campanya “PA D’AQUI” i la campanya “COMERÇ-ESCOLA”, i de les propostes que es desenvoluparan enguany com són els cursos de formació gratuïts per millorar la imatge dels comerços del nostre municipi. Aquest curs “GESTIÓ INTERNA PER PETITS COMERÇOS” es desenvoluparà en 4 sessions durant el mes de novembre. A més, la regidora va informar de la creació d’una nova associació de comerciants.

 

També es va oferir als comerços adherir-se a les campanyes gratuïtes “Viu Mallorquinament”, organitzada per PIMECO amb la col·laboració de l’Ajuntament, que es durà a terme aquest mes de novembre.

També es va parlar sobre la Campanya de Nadal del mes de desembre-gener, que ja es duu a terme de manera habitual.

 

Al llarg de la reunió els comerciants assistents participaren de manera activa a a les propostes fetes des de l’àrea de comerç i desenvolupament local, expressant-los l’agraÏment per a les seves aportacions.

 

23 d'octubre de 2018

Desarrollado por 3digits