Petits Ciutadans

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/petits-m.jpg

Presentació de l'esborrany del projecte "Petits Ciutadans d'Alcúdia"

Els alumnes de sisè de primària de  l’escola S’Albufera han participat a un projecte anomenat “Petits Ciutadans d’Alcúdia”, coordinat des de l’àrea de participació ciutadana i l’àrea d’educació.

Ahir es va dur a terme la presentació de l’esborrany del projecte Petits Ciutadans d’Alcúdia. Es tracta d’un projecte pilot en el qual hi ha treballat els alumnes de 6è de primària de l’escola s’Albufera.

La dinàmica d’aquest projecte experimental era visitar la zona exterior a l’escola, i fer arribar a l’Ajuntament, a l’àrea d’educació i participació ciutadana, la proposta participativa de millora de l’entorn.

Concretament, després de la proposta feta pels alumnes de s’Albufera  des del departament d’obres pròpies s’ha estudiat la proposta dels alumnes. Concretament, va ser millorar la zona de la plaça de devora s’Estol del Rei en Jaume i reconvertir-la amb plaça cívica i participativa i com espai de joc.

Aquest dilluns els alumnes de 6 de primària de l’escola s’Albufera han rebut la visita del regidor de participació ciutadana en funcions Pere Malondra, dels tècnics Mateu Vanrell, amb la seva directora Maria Vera i la secretària Antònia Truyols, a més de la professora Margalida Plomer, tutora dels alumnes. En el transcurs de la visita d’ahir  Bel Comas, tècnica del departament d’obres, va explicar als alumnes les diverses opcions de “jump park”, diverses estructures i construccions que ha estat el que han triat els alumnes de sisè de s’Albufera, entre quatre projectes finals.

11 de juny de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits