Festes de Nadal

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/esteve-m.jpg

Celebració de la festa de Sant Esteve i missatge de felicitació de Nadal a la ciutadania

Alcúdia com és tradicional ha celebrat Sant Esteve, a les 12h amb la celebració de la missa solemne a l’església de Sant Jaume d’Alcúdia, amb l’assistència de les autoritats del consistori alcudienc encapçalades per la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, el tinent de batle Domingo Bonnín, juntament amb altres membres representants regidores i regidors tant  del govern municipal, Tomàs Adrover, com dels grups de l’oposició municipal, Josefina Linares, així Joan Sendín i Carme Garcia. També hi ha estat presents en representació de les institucions autonòmica, Pere Malondra. També hi ha estat present el diputat del Parlament, Josep Melià. Igualment a aquest dia de Sant Esteve hi ha estat representades les diverses associacions del municipi, com la tercera edat d’Alcúdia, Francisca Torres, les persones majors des Moll, Margalida Serra Cànaves, així com també de la Capitania Marítima, Luis Sevillano, a més del representant de Cap de Pinar, el Cap Pau Bertrán. Després de la missa oficiada pel rector Jordi Gaià i el diaca Joan Gamundí. També hi ha assistit a l’acte institucional batles d’altres legislatura Mateu Salort, Toni Ferrer i Antoni Mir.

Després de l’arribada de les autoritats a la Sala i interpretació de l’himne oficial de Mallorca la Balanguera i de l’himne oficial d’Alcúdia a càrrec de la banda municipal de música d’Alcúdia. Seguidament hi ha hagut el missatge de felicitació de Nadal de la batlessa als ciutadans i ciutadanes d’Alcúdia.

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa a la seva felicitació de Nadal ha posat de manifest el caràcter alcudienc, el fet de viure a la Mediterrània, un indret d’acollida, respectuós i solidari, en un poble divers, ha reflectit  el respecte i solidaritat als més desfavorits que arriben d’altres països. La batlessa ha volgut reflectir el compromís  Ha expressat “Ja sigui per tradició, per cultura o per fe aquests dies ens ajuden a pensar i valorar la importància que té el nostre compromís amb un món més just, solidari i igualitari.

      En aquestes dates tan assenyalades vull enviar-vos una abraçada plena de respecte i consideració perquè, com ja he dit, tots i cadascun de vosaltres formeu Alcúdia, i és per sentir-se’n orgullosos i estimar-la.

 

     Avui, des de Batlia, i juntament amb l’equip de Govern i tots els membres del Consistori vos desitjam que tengueu unes bones festes de Nadal i que l’any 2020 ens ajudi, entre totes i tots, a ser millors persones”.

 

Ha tengut un record per la centenària María Molina, de la família Trujillo-Molina, que ens ha deixat just avui Sant Esteve a la matinada. La batlessa l’ha volguda tenir present. Descansi en pau.

 

Finalment, ha emplaçat a recollir el calendari anual amb les fotografies fetes per Sebastià Torrens que recullen el futur del municipi, els més joves.

27 de desembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits