Festa de final de curs al Port d'Alcúdia

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/policia-m.jpg

La policia local ha qualificat de molt positiva la tasca preventiva realitzada en prevenció del consum d’alcohol a menors.

La festa de final de curs d’alumnes de secundària i batxillerat d’aquesta nit de divendres 8 de juy al Port d’Alcúdia ha transcorregut amb normalitat i sense cap incident destacable. Així ho ha posat de manifest la Policia local d’Alcúdia.

El dispositiu de coordinació es posà en marxa aquesta nit passada en torn a les 22 h, a la reunió de coordinació al quarter de la policia local d’Alcúdia,  amb el batle d’Alcúdia Antoni Mir, el caps de policia local Abelardo Mesías,Joan Bennassar,  Rafel Covas, en representació de l’ISPIB de la Direcció General d’interior,  els Caps de la Guàrdia Civil, a més de policies tutors, guàrdies civils d’enllaç i les patrulles de la policia local, les unitats nocturnes de la policia local, que han participat a aquest dispositiu especial. En total una trentena d’efectius policials.

Aproximadament uns 2000 joves han participat a la festa de final de curs al Port d’Alcúdia. Les dades facilitades per part de la Policia, uns 17 menors  en detectar-se que bevien alcohol, sels va requisar la beguda, hi va haver 4 indisposats, sense importància,  i sortosament no se va produir cap coma etíl.lic.

La policia local ha qualificat la nit de molt tranquill.la. paral.lelament es varen fer, com una nit normal de cap de setmana, uns 34 controls d’etilometria a conductors, dels quals només 2 donaren positiu.

Com a anécdota una menor que trobà una cartera amb 460 € al seu interior, que entregà a la policia local.

 Des de la Policia local qualifiquen de molt positives les mesures preventives aplicades en prvenció del consum d’alcohol en menors i altres riscos, xerrades informatives per part der policies tutors i personal sanitari, pels alumnes, pels pares, cartes informatives als pares a través de les AMIPAS, el Ban que en el seu dia el batle d’Alcúdia va signar, prèviament consensuat a través de la Plataforma d’oci de les Illes Balears( promogut des de la conselleria de Salut) i amb la participación de 10 municipis, amb els seus centres educatius, directors de centre, així com FAPA, associacions de pares i mares, a més de Guàrdia Civil, Policia local, i l’ISPIB, coordinadors dels policies tutors.

9 de juny de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits