Entregats els premis del I Concurs de cartells "Prevenció contra la violència de gènere"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/cartells-m.jpg

Aquest dimarts 28 de gener de 2020 s’ha fet entrega a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Alcúdia dels premis dels guanyadors i guanyadores del I Concurs de cartells del 25-N

En commemoració del dia internacional contra les violències masclistes que tenia per objecte reunir obres que es faran servir per a campanyes de l’Ajuntament en matèria de prevenció de la violència contra les dones i la igualtat d’oportunitats, en el marc d’actuació de les mesures de sensibilització i prevenció del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, concretament la mesura número vint-i-quatre, consistent en desenvolupar campanyes de prevenció i sensibilització amb missatges positius, unitaris i adaptats a les exigències de cada moment, implicant la societat en conjunt i triant els moments més favorables per difondre’ls.

 

Es tracta d’una iniciativa sorgida de l’àrea de Benestar Social, Sanitat i Igualtat. Les alumnes guanyadores dels primers premis són Fadila Abid Díaz i Ana Beltrán de l’IES Alcúdia. Per altra banda, les guanyadores del segon premi són Sílvia Santiago Fiol i Elisabeth Armellini, també de l’IES Alcúdia així com l’Aula UECCO de l’IEs Port d’Alcúdia. Avui han rebut un reconeixement i un premi per part dels regidors i regidores de l’Ajuntament d’Alcúdia.

 

28 de gener de 2020

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits