Conveni d'inversions entre el Govern d'Espanya i el Govern Balear

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/londrre-m.jpg

El projecte de la remodelació d’un tram dels accesos a la Platja d’Alcúdia entra dins el conveni d’ajuts entre el Govern d’Espanya i el Govern Balear per la fallida de Thomas Cook El conveni de les inversions a les Illes Baelars s’ha anunciat avui a Londres, en el si de la World Travel Market.

La batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, juntament amb altres batles de les Illes han pogut assistir a la reunió que s’ha celebrat avui dimarts al matí a Londres, al si de la World travel Market entre la presidenta del Govern Balear Francina Armengol i la Ministra de turisme en funcions, Reyes Maroto. Després de la reunió s’ha anunciat que donada la situació complexa de la fallida de Thomas Cook s’ha arribat a l’acord entre el Govern d’Espanya i el Govern de les Illes, per  invertir a les zones turístiques, i per a la millora en la qualitat del producte turístic. Des del Govern Balear es posava èmfasi que aquesta inversió des de les Administracions publiques, sumant-se a les inversions privades, tenint en compte les  zones afectades per la fallida del tou operador Thomas Cook.

Segons es feia públic des de Londres es tracta d’un acord arribat avui fruit del qual es duran a terme inversions de 8 milions d’euros en 10 projectes a totes les illes, així s’ha plantejat al ministeri, per part del Govern Balear,  projectes ja parlats i  consensuats que provenen d’ajuntaments o d’associacions hoteleres.

Concretament, per a Mallorca hi haurà aquesta inversió de 5 milions d’euros. I dins aquesta quantitat, es contempla la  inversió en un projecte per Alcúdia.  Un dels projectes serà, segons confirmava des de Londres, la batlessa Bàrbara Rebassa, la “Remodelació dels accessos a la Platja d’Alcúdia Lot 2”, que pot suposar una inversió d’uns 676.000.- €.

 Tant el regidor de turisme Josep Cladera com la batlessa Bàrbara Rebassa assisteixen a Londres  a la World Travel Market.  El regidor de turisme Josep Cladera parlava que Alcúdia ha de ser a les fires turístiques, i també comentava aquesta expectació i prudència davant temes com el Brexit i la fallida de Thomas Cook, que han expressat les diverses agencies de viatges.  

La batlessa Bàrbara Rebassa  ha mostrat la seva satisfacció davant aquesta important inversió cap al municipi fruit de l’acord entre el Govern Balear i el Govern d’Espanya, acord anunciat a Londres, després d’haver pogut assistir juntament amb altres batles de les Illes a aquesta reunió avui entre Govern Balear, Govern Espanyol i Consell, al si de la fira internacional turística, la World Travel Market. També ha expressat que la importància d’Alcúdia com a municipi turístic s’ha de fer visible amb l’assistència a les fires turístiques, i als actes promocionals que es generen dins el marc d’aquestes fires.  

6 de novembre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits