Cessió del pavelló municipal d'esports

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/pavello-m.jpg

L'Ajuntament d'Alcúdia ha cedt a la Conselleria d'Educació el Pavelló Municipal d'Esports per a realitzar-hi els exàmens de selectivitat.

L’Ajuntament ha col·laborat amb la logística, neteja i vigilància per acollir del 7 al 9 de juliol  uns 200 alumnes del Nord de Mallorca.

 

El Pavelló municipal és un dels indrets que acullen les proves de selectivitat d’acord amb totes les mesures sanitàries i de distancia estipulades de prevenció de contagis per Covid-19 dictades per el Ministeri de Sanitat. Per això des de l’Ajuntament d’Alcúdia s’ha habilitat el pavelló municipal d’esports amb la col.laboració de les àrees d’educació i esports, i s’ha cedit  a la Conselleria d’educació  l’espai del pavelló municipal d’esports, durant aquests tres dies 7,8  i 9 de juliol per a la realització dels exàmens.

Per altra banda, l’Ajuntament d’Alcúdia a més de cedir l’espai, hi col·labora amb logística, col.locació de pupitres, neteja i vigilància de les instal·lacions. Així ens ho ha confirmat tant la regidora d'educació Antònia Cànaves, com el regidor d'esports Joaquín Cantalapiedra.

Uns 200 alumnes d’instituts del Nord de Mallorca, procedents dels municipis de Muro, Pollença, Sa Pobla, Santa Margalida i Alcúdia   es donen cita ahir, avui i fins demà 9 de juliol al pavelló municipal d’esports per a poder realitzar els exàmens de selectivitat amb les mesures sanitàries i de distància per mor de la pandèmia de la covid-19, essent Alcúdia un dels municipis d’arreu de les Illes Balears que ha col.laborat amb la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes per a facilitar poder dur a terme les proves amb les màximes garanties.

15 de juliol de 2020

Documentos y enlaces

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits