Celebració dels actes del dia internacional del llibre

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/santjordi-m.jpg

L’àrea de cultura organitzà pel mateix 23 d’abril la diada de Sant Jordi amb les parades de les llibreries i animació infantil.

Alcúdia celebrà dia 23 d’abril el dia internacional del libre, diada de Sant Jordi I aniversari de la biblioteca de Can Torró. A l llarg del dimarts passat, combinat amb el mercat del dimarts, a la Plaça Carles V hi va haver les parades de llibreries d’Alcúdia I la paradeta de l’àrea de cultura, amb les publicacions de l’Ajuntament d’Alcúdia. A la biblioteca de Can Torró celebraven el seu 29è aniversari amb les novetats editorials Sant Jordi tant a la pròpia biblioteca com a la Seu des Moll, I a més s’entregaren els premis als nins I nines guanyadors del Concurs Superlectors, amb l’assistència de la batlessa actal. Joana Maria Bennàssar I amb el personatge en Closca que després d’entregats els premis als nins I nines guanyadors, va contar als assistents al pati de Can Torró la Llegenda de Sant Jordi.

Al capvespre a més de seguir amb les parades de les llibreries  també hi va haver la  festa infantil amb els Spaguetti Ye-ye, a la Plaça de Carles V

Al llarg de tot el mes d’abril segueixen les activitats conjuntes fetes a través de l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Alcúdia i la  biblioteca de Can Torró.


BIBLIOTECA DE CAN TORRÓ.

 

Divendres 26 d’abril a les 19h a la biblioteca de Can Torró presentació del nou disc  de Bep Marqués titulat “10” i poemes a càrrec de Carles Campomar.

Diumenge 28 d’abril a les 12h, el crític i divulgador musical Joan Estrany, durà a terme la darrera sessió del cicle llibres sonats “Bilis groga, temperaments explosius”, música I literatura.

Ha quedat ajornat el Club de lectura de la Biblioteca de Can Torró pel mes de maig.

 

EXPOSICIÓ DE NÍVOLA UYÀ

Exposició amb il·lustracions de Nívola Uyà, obert  fins dia 28 d’Abril.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE POEMES DE M. MAGDALENA GELABERT.

El proper 30 d’abril a les 19h a Can Torró presentació del llibre de poemes “ A la ciutat” de M. Magdalena Gelabert,  amb il·lustracions de M. Magdalena Tugores

LA SEU DES MOLL

CONTE TALLER “UN VIATGE EN GLOBUS”.

2 de maig a les 17,30h està previst “Un viatge en globus”,  conte taller a la Seu des Moll. Per a nins I nines de 5 a 11 anys. Les inscripcions fins dia 30 d’abril.

26 d'abril de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits