Campanya de Nadal 2018

/desenvolupament/ca/Imatges/PREMIEM-LES-COMPRES-1-m.jpg

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament s’està organitzant la campanya comercial de Nadal 2018.

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament s’està organitzant la campanya comercial de Nadal 2018. Amb l’objectiu de potenciar les compres al petit comerç del municipi en unes dates tan assenyalades aquesta campanya es presenta plena de continguts:

  • L’inici de la campanya serà dia 1 de desembre, coincidint amb l’encesa dels llums de Nadal, i finalitzarà dia 6 de gener.
  • Per fer difusió de la campanya es tornaran a elaborar bosses de paper amb l’eslògan “Per Nadal Compra al Teu Poble”. Les bosses són gratuïtes i els comerços adherits a la campanya les podran passar a recollir a l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament, ubicada a l’Auditori d’Alcúdia en horari de 10h a 14h.
  • Amb l’objectiu de fidelitzar els clients i premiar les seves compres es duran a terme diferents sortejos de lots regal. Aquests lots estaran formats pels vals regal o descompte que aporti cada establiment comercial adherit a la campanya. D’altra banda, l’Ajuntament farà entrega de les butlletes de participació a tots els comerços adherits. Els sortejos es celebraran els dies 13, 20 i 27 de desembre de 2018 i dia 3 de gener de 2019 a les 12h a sala de Plens de l’Ajuntament i es retransmetran en directe per Alcúdia Ràdio.
  • Entre els dies 1 i 27 de desembre es tornarà a col·locar la pista de patinatge a la Plaça Carles V. Perquè els vostres clients puguin gaudir de forma gratuïta d’aquesta activitat  s’entregarà a tots els comerços adherits a la campanya un talonari de tiquets.

 

Tots els comerciants interessats en participar a la campanya es poden inscriure a través del telèfon 971 89 71 85 o personant-se a l’Auditori d’Alcúdia en horari de 10h a 14h. El termini per inscriure’s finalitza dia 30 de novembre.

Per fer efectiva la inscripció s’ha d’aportar un val amb l’obsequi i el nom de l’establiment.

Animeu-vos a participar!!! Junts feim poble.

 

26 de novembre de 2018

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits