Arribada del creuer de luxe "Sirena"

/ajuntament/ca/documentos/imatges_noticies/creuer-m.jpg

Atraca al Port d’Alcúdia el creuer de luxe “Sirena” de la naviliera Oceanía Cruises, que opera ara a l’estiu a la Mediterrània i que realitza altres tipus de creuers per la zona del Carib.

El 27 de juny a les 7h atracava l’embarcació al Port d’Alcúdia procedent de València, amb uns 650 passatgers a bord, de diverses nacionalitats, una embarcació de luxe que dóna prioritat a la qualitat de servei, sobretot el servei gastronòmic, entre d’altres, i que no té un port base, detall que li dóna flexibilitat al trajecte.

El consignatari Alejandro Picos, d'Interacruises ha rebut tant a la batlessa d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, com el regidor de turisme Josep Cladera amb altres membres regidors de la corporació municipal, així com el representant de l’Autoritat Portuària de Balears, Joan Gili, i tot seguit a bord hi ha hagut l’entrega de mètopa al capità de l’embarcacío el Capità Vitaliy, que ha donat la benvinguda a la corporació municipal i a l’APB, hi ha hagut intercanvi d’obsequis i des de l’APB, com es fa habitualment quan és la primera ocasió que arriba un vaixell al Port d’Alcúdia, la petinent entrega de mètopa.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia, durant les primeres hores en què el creuer de luxe “Sirena” roman atracat al Port d’Alcúdia, disposa de personal de les oficines d’informació turística per poder atendre els passatgers que vulguin visitar Alcúdia i el Port d’Alcúdia. Els passatgers que viatgen a bord del creuer Sirena són ciutadans americans, canadencs, australians, així com alguns passatgers espanyols.

 

L’embarcació sortirà del Port d’Alcúdia a les 20h. en destí cap a Barcelona, per seguir la seva ruta per la Mediterrània.

 

 

Segons ha expressat el consignatari, el creuer Sirena té programades dues escales l’any 2020 al Port d’Alcúdia.

27 de juny de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits