Alcúdia, viatge gourmand. Celebrada la segona edició aquest passat cap de setmana.

/ajuntament/.content/noticia/gourmand-p.jpg

Amb suport de l’ajuntament d’Alcúdia a través de l’àrea de turisme, s’ha celebrat aquest cap de semana la segona edició d’Alcúdia viatge gourmand, amb activitats tant divendres com dissabte. Divendres a la biblioteca de Can Torró se va dur a terme una xerrada projecció “comer sa és molt divertit”, amb Julius del Canal Cocina de televisió.

El migdia de dissabte día 12 d’octubre, més de 300 persones participaren a l’Arròs brut i frit de me realitzat dissabte a migdia al Passeig de la Mare de Déu de la Victòria. Es va elaborar en directe, per parat de destacats xefs mallorquins. Més de 300 persones participaren al tast de l’arròs brut i frit de me, coordinat per Maca de Castro i els xerfs que amb ella participen al vespre del sopar de les estrelles, dins la segona edició d’Alcúdia viatge gourmand.

El tast va tenir un caire solidari amb 575 € que varen entregar-se a l’associació de lluuita contra el càncer, delegació d’Alcúdia, amb les persones de l’associació que donaren suport a les tasques de repartiment a tots els alcudiencs i alcudiencs que volgueren participar.

 

Entregats els Premis la segona Mostra de comunicació viatgera i gastronòmica, Alcúdia viatge gourmand.

 

Aquests varen esser els guanyadors de la segona mostra celebrada dins el marc d’Alcúdia viatge gourmand.

 

Jonathan Armengol al premi de Radìo pel programa “Comer a ciegas”.

Francisco López Canís, president del Grup Gourmet, premi a la millor revista.

Fina Puigdevall, la xef d’Olot, premi nacional de gastronomía, va rebre el premi al millor llibre gastronòmic titulat “Ànima”.

Borja Beneyto al millor blog temàtic tutlat “Cuaderno Matoses”.

Nando Esteva, al millor treball en fotografia i audiovisuals.

 

Entrega de premis realitzat al si del mar cel sopar de les estrelles, al Restaurant Jardín, amb intevencions diverses com la dels premiats, la xef alcudienca Maca de Castro, el regidor de turisme Josep Cladera i finalment, per tancar l’acte la batlessa Bàrbara Rebassa.

 

Després es va servir el sopar de les estrelles per a unes 150 persones, amb plats de xefs com la pròpia Maca de Castro, Marc Fosh, Fina Puuigdevall, Ramon Freixa, Maria Solivellas, Andreu Menestra i la col.laboració dels restaurants Wine Side i los Patos.

14 d'octubre de 2019

Coordenades UTM 31N ETRS89(510362,4411444) Copyright 2013 Ajuntament d'Alcúdia. Tots els drets reservats.

Avís Legal /  Política de Privacitat

Desarrollado por 3digits